Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - «Εκμεταλλεύονται» τα ονόματα των γονιών μου για να βγάλουν χρήματα!

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - «Εκμεταλλ...

Η ανάρτηση του στα social media

Σε όσους εκμεταλλεύονται τα ονόματα των γονιών του προκειμένου να βγάλουν χρήματα αναφέρθηκε με ανάρτηση του στα social media ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

 

"Θα απαντήσω δυναμικά"

 

Ο μοναχογιός της εθνικής μας star, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξέσπασε εναντίον αυτών που χρησιμοποιούν το όνομα της Αλίκης και του Δημήτρη, έτσι ώστε να προσελκύσουν τον κόσμο και συνεπώς να έχουν μεγάλο κέρδος.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έρχεται στο Royal και μιλάει στο thebest για τα χρήματα που κληρονόμησε, την εκμετάλλευση και τους γάμους που δεν έγιναν

Η τοποθέτηση του Γιάννη έγινε με αφορμή το δημοσίευμα ότι μετά το τέλος της συγκεκριμένης παράστασης, ο Γιώργος Βάλαρης και η Μαρία Κορινθίου θα συνεργαστούν για την αναβίωση της παράστασης «Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης».

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν οι ηθοποιοί δοκίμαζαν τις δυνατότητες τους στον ρόλο του «Κατερινιού» ή στον ρόλο του «Μανούσου».

"Αυτό το πράγμα που όλοι ' χρησιμοποιούν ' τους γονείς μου για να οικονομήσουν έχει πια παραγίνει. Τόσα βιβλία έχουν εκδοθεί, τόσες παραστάσεις με θέμα την πρωτότυπη ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσαν, και δεν ξέρω και εγώ πόσα άλλα ακόμη που σχετίζονται με αυτούς. Όλοι αυτοί που τα πράττουν, βάζουν μπροστά τη φράση ' κάνουμε Τέχνη ' , ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να δηλώνουν ' πάμε ταμείο ', που λένε και στο στοίχημα !. Eγώ, κάθομαι μέχρι στιγμής και παρακολουθώ τα δρώμενα. Να είστε σίγουροι όμως, ότι την κατάλληλη στιγμή θα ' απαντήσω ' δυναμικά . Τα γράφω όλα αυτά, με αφορμή το άρθρο που διάβασα και μοιράζομαι μαζί σας. Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε .

Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος απόφοιτος του Harvard, για να καταλάβει τι θέλω να πω με τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Η εκμετάλλευση γίνεται με έμμεσο τρόπο, όταν αναφέρεται το όνομα της Αλίκης και του Δημήτρη. Με άλλα λόγια , δεν είναι σωστό να λέγεται ποιος, η ποια θα παίξει τον ρόλο που έπαιξαν στην τάδε ταινία η Αλίκη και ο Δημήτρης, γιατί με αυτό τον τρόπο διαφημίζει κάποιος την παράσταση του ' πατώντας πάνω ' στους γονείς μου. Δεν έχω κανένα, μα κανένα πρόβλημα, να δοκιμάσει κάποια/κάποιος την τύχη του , λέγοντας πχ , ' Θα παίξω το ρόλο, την Κατερινιώ , και εγώ θα παίξω το ρόλο του Μανούσου, από την ταινία Η Νεράιδα και το Παλικάρι. ' Αυτό ακούγεται και είναι μια χαρά. Εαν όμως βάλουν στην εξίσωση τα ονόματα της Αλίκης και του Δημήτρη, τότε μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό. Αυτό εννοώ όταν αναφέρομαι σε μια έμμεση εκμετάλλευση/διαφήμιση, πείτε το όπως θέλετε. Ελπίζω να σας διευκρίνισα, τι ακριβώς ήθελα να πω. Καλή συνέχεια". έγραψε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight