Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα πήρε όλα κι έφυγε... ο Χάρης Πομώνης στον πανελλήνιο διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους FLOW FEST 2018 - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τα πήρε όλα κι έφυγε... ο Χάρης Πομώνης ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στην κατηγορία DRONEWARS

"Βραβείο: "Καλύτερης σκηνοθεσίας βίντεο", βραβείο: "Αγαπημένο βίντεο κοινού"... Υπήρχε και ένα τρίτο βραβείο που δεν πήρα αλλά ειλικρινά δεν θυμάμαι ούτε πιο ήταν αφού ήμουν σε κατάσταση "Νιρβάνα". Δυο στα τρία λοιπόν, που σημαίνει ότι κάτι καλό γίνεται!!!!", έγραψε στην προσωπική του σελίδα στα social media, ο πατρινός εικονολήπτης, με κλίση κυρίως στις λήψεις μέσω drone, Χάρης Πομώνης.

Ο Χάρης προκρίθηκε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό FLOW FEST 2018, με την ταινία μικρού μήκους του, PERSPECTIVES, με πλάνα από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, αλλά και της Ζακύνθου.

Δείτε την ταινία μικρού μήκους

Οι κριτές βαθμολόγησαν τις ταινίες που συμμετείχαν εκτός των άλλων κατηγοριών και σε εκείνη με αποκλειστικό υλικό από drone (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ DRONEWARS), με τα εξής κριτήρια:

-Ροή (Flow & Coherency)
-Δημιουργικότητα (Creativity)
-Οπτικά χαρακτηριστικά (Video Skills)
-Ακουστικά χαρακτηριστικά (Audio Skills)
-Συνολικό Αποτέλεσμα (Overall Impact)

Ο Χάρης Πομώνης κέρδισε τα 2 από τα συνολικά 3 βραβεία του διαγωνισμού. Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκε με το βραβείο BEST CINEMATOGRAPHY και επίσης το βραβείο AUDIENCE FAVORITE.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο αμφιθέατρο του ΑΕΙ Πειραιώς στο Αιγάλεω, ο πατρινός εικονολήπτης κέρδισε εκτός των άλλων την ψήφο του κοινού που εντυπωσιάστηκε από τις λήψεις και τη δημιουργική παράθεσή τους σε ένα βίντεο διαφορετικής προοπτικής (PERSPECTIVES) που προσιδίαζε σε παράλληλα σύμπαντα!

Εκτός των άλλων προδιαγραφών που έβαζε ο διαγωνισμός ήταν η ταινία να έχει τραβηχτεί από τον δημιουργό, χωρίς πρόσθετα πλάνα από τρίτους, από επαγγελματίες ή από άλλες πηγές όπως διαδικτυακές βιβλιοθήκες, Youtube κ.α. και επίσης η ταινία να έχει τραβηχτεί στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight