Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Κυπαρισσία θρηνεί – Σπαραγμός στην κηδεία του 15χρονου Νίκου – Τραγική φιγούρα η μητέρα του – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η Κυπαρισσία θρηνεί – Σπαραγμός στην κηδ...

Η πρώτη πράξη του δράματος

Η πρώτη πράξη του δράματος που βιώνει η Κυπαρισσία και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, μετά τον τραγικό χαμό τριών νέων παιδιών, διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην κηδεία του 15χρονου Νίκου, από το Ναό Αγίας Τριάδας, όπου η σημαία κυμάτιζε μεσίστια ως ένδειξη πένθους της τοπικής κοινωνίας για το δράμα των τριών οικογενειών. Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο. Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας, ενώ δεκάδες συμμαθητές του με λουλούδια στα χέρια είπαν το τελευταίο αντίο.

Αυτοί ήταν οι τρεις 15χρονοι που χάθηκαν στην άσφαλτο - Θρήνος στη Μεσσηνία - Ο ένας εξέπνευσε στο νοσοκομείο του Ρίου

Ήταν όλοι εκεί. Καθηγητές, φίλοι, γείτονες, όλοι οι συμμαθητές τους από το ΕΠΑΛ και η ομάδα όπου μέχρι χθες αγωνίζονταν οι τρεις φίλοι.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι οι τρεις νεαροί δεν θα είναι πια μαζί τους.

Η μοιραία κοπάνα και η τραγική ειρωνεία με τη μάνα του ενός νεκρού έφηβου- Η ασύλληπτη τύχη του 4ου της παρέας

Τραγική φιγούρα η μάνα του Νίκου, η οποία από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε τον μοναχογιό της. Υποβασταζόμενη από τον αδελφό της οδήγησε το παλικάρι της στην τελευταία του κατοικία.

Η τραγική μάνα εργάζεται ως καθαρίστρια στο νοσοκομείο του Πύργου και ήταν εκεί, το μοιραίο πρωί της Δευτέρας, όταν μεταφέρθηκε ο μοναχογιός της μετά το τροχαίο.

Εκεί εκτυλίχθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Η μάνα  έψαχνε να βρει το παιδί της μέσα στους χώρους του νοσοκομείου και να μάθει σε ποια κατάσταση είναι. Είχε ένα μοναχοπαίδι και το έχασε…

Νεκροί δυο 16χρονοι σε τροχαίο στην Κυπαρισσία – Κατέληξε και ο τρίτος μαθητής κατά τη μεταφορά του στο Ρίο – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Θα ακολουθήσουν οι κηδείες των δύο άλλων φίλων του Νίκου, του Χρήστο και  του Ενρίκο που ήταν μαζί του στη μοιραία βόλτα…

Η πόλη συμμετέχουσα στο πένθος των τριών οικογενειών, ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνουν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Το  τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας στο 65ο χιλιόμετρο της εθνικής οδό Πύργου-Μεθώνης, όταν, για άγνωστους ακόμα λόγους, συγκρούστηκαν ένα φορτηγό ιδιωτικής χρήσης που οδηγούσε ένας 48χρονος, με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 15χρονος.

 

Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων έχασαν επί τόπου την ζωή τους δυο 15χρονοι που επέβαιναν στο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, ενώ οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων ανασύρθηκαν τραυματισμένοι και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Όμως, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων που έφερε ο 15χρονος κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου πάρα τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Με πληροφορίες από το newsit.gr και το kyparissialive.blogspot.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις