Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ερμής μπαίνει ανάδρομος και φέρνει επιστροφές και καθυστερήσεις – Η Άση Μπήλιου εξηγεί πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ερμής μπαίνει ανάδρομος και φέρνει επι...

Από τις 17 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινείται φαινομενικά ανάδρομα

Από τις 17 Νοεμβρίου έως την 1 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζοντας περισσότερο Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς που είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του επιστρέφει στον Σκορπιό από την 1 Δεκεμβρίου έως τις 6, επηρεάζοντας περισσότερο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.

Ο ανάδρομος Ερμής θα ξαναφέρει στην επιφάνεια όσα μας απασχόλησαν από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 17 Νοεμβρίου, ενώ τα άτομα που γεννήθηκαν με ανάδρομο Ερμή, θα μπορέσουν να έχουν καλύτερη ροή και εξέλιξη στις επικοινωνιακές τους δραστηριότητες.

Κατά την ανάδρομη πορεία του ο Ερμής από τον Τοξότη, μας καλεί να αναθεωρήσουμε τον τρόπο που λειτουργούμε και βλέπουμε τον κόσμο. Ωστόσο δημιουργούνται ανατροπές και καθυστερήσεις σε νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις. Επίσης, ο ανάδρομος Ερμής στον άξονα της επικοινωνίας (Δίδυμοι-Τοξότης) μας ζητά να επαναξιολογήσουμε την επικοινωνία μας με τους άλλους και να δώσουμε περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Ίσως τελικά αποφασίσουμε να εγκαταλείψουμε ένα περιβάλλον που δεν ταιριάζει πλέον με τα απώτερα οράματά μας ή μια συνήθεια που δεν μας προσφέρει πια εξέλιξη.

Τις ημέρες κατά τις οποίες ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο Σκορπιό, καλούμαστε να επαναξιολογήσουμε όλα τα πάθη μας, το υλικό μας και κατά πόσο το αξιοποιούμε, αν είμαστε αρκετά δοτικοί για να κάνουμε αληθινές και βαθιές σχέσεις ή χανόμαστε στα παιχνίδια γοήτρου. Στόχος είναι τώρα η επαφή με τα πιο δυναμικά κι ενθουσιώδη κομμάτια του εαυτού μας, όμως ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Πλούτωνα μας ζητά να αναθεωρήσουμε αποφάσεις που πάρθηκαν εγωιστικά.

Άλλωστε, πάντα η ανάδρομη πορεία του Ερμή μιλά για δεύτερες ευκαιρίες, αρκεί να μην ξεκινάει κάτι από το μηδέν.

Προβλέψεις για κάθε ζώδιο από την Άση Μπήλιου

Η γνωστή αστρολόγος Άση Μπήλιου έδωσε τις προβλέψεις της για το πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής τα ζώδια, μιλώντας στην εκπομπή του Star «Φωλιά των Κου Κου».

Κριός: Μπερδέματα στα οικονομικά

Οι Κριοί θα δεχθούν μια επαγγελματική πρόταση, αλλά καλό είναι να απαντήσουν αργότερα, όταν ο Ερμής θα έρθει σε οθρόδρομη πορεία. Επίσης, για τους Κριούς έρχονται καθυστερήσεις σε ταξίδια που έχετε προγραμματίσει, ενώ έχετε κάποια μπερδέματα στα οικονομικά σας.

Ταύρος: Αναθεωρήστε τις σχέσεις σας

Οι Ταύροι προσέχετε τους καθυστερημένους λογαριασμούς και τα όποια λάθη σε κάρτες και δάνεια. Ταυτόχρονα, μπαίνετε σε διαδικασία να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας.

Δίδυμοι: Επιστρέφουν παλιοί έρωτες και συνεργάτες

Οι Δίδυμοι επηρεάζονται περισσότερο από την αναδρομή του Ερμή, εφόσον ο πλανήτης είναι κυβερνήτης του ζωδίου τους. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, όσοι έχετε γεννηθεί στον αστερισμό των Διδύμων, μη βιάζεστε να κάνετε κάποια πράγματα, αφού θα υπάρξουν καθυστερήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψουν παλιοί συνεργάτες και έρωτες! Οριστικές αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν μετά τις 7 Δεκεμβρίου.

Καρκίνος: Προσοχή στα θέματα εργασίας

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, πρέπει να προσέξουν τα θέματα της δουλειάς, αφού πρέπει να βεβαιωθούν ότι έχουν καταλάβει αυτό που τους ζητούν. Μη βιάζεστε να υπογράψετε μία νέα επαγγελματική συμφωνία.

Λέων: Προβληματισμός στις ερωτικές σας σχέσεις

Τα Λιοντάρια είστε ιδιαίτερα προβληματισμένα για μια ερωτική σχέση, τα παιδιά ή ένα δημιουργικό σχέδιο. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα ζοριστούν αρκετά.

Παρθένος: Προσοχή στην επικοινωνία σας

Για τους Παρθένους αναμοχλεύονται θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια που πρέπει κάποια στιγμή να τα αντιμετωπίσουν. Προσοχή στην επικοινωνία σας την πρώτη εβδομάδα Δεκεμβρίου.

Ζύγος: Προσοχή στην κρίση σας

Αυτή την περίοδο οι Ζυγοί προσέξτε την τα λάθη στην κρίση σας, την αναποφασιστικότητα και την αφηρημάδα σας που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους.

Σκορπιός: Αποφύγετε οικονομικές συμφωνίες

Οι Σκορπιοί, όσο είναι ανάδρομος ο Ερμής, αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες και την υπογραφή συμβολαίων την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη. Προσοχή στην επικοινωνία σας!

Τοξότης: Κλείστε εκκρεμότητες

Προσέξτε τις επαφές σας, ελέγξτε καλύτερα τα θέματα επικοινωνίας αλλά και το μεταφορικό σας μέσο εσείς οι Τοξότες. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιουκλείστε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε.

Αιγόκερως: Προφυλάξτε τα μυστικά σας

Οι Αιγόκεροι διανύετε μία περίοδο όπου πρέπει να προφυλάξετε τα μυστικά σας. Ίσως έχετε παρασκηνιακά ραντεβού και επαφές για δουλειές ή προσωπικούς λόγους.

Υδροχόος: Επιστροφές φιλικών προσώπων

Οι Υδροχόοι πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα αλλά και στα μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς. Επιστρέφουν φιλικά πρόσωπα στη ζωή σας!

Ιχθύες: Αποφύγετε σημαντικές αγορές

Οι Ιχθύες αποφύγετε σημαντικές αγορές, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τα επαγγελματικά σας.

Ταυτόχρονα εξετάστε προσεκτικά τις λεπτομέρειες ενός καινούργιου εγχειρήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight