Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταλήψεις σχολών, πορείες και συναυλίες για την επέτειο του Πολυτεχνείου από φοιτητικούς συλλόγους του Πανεπιστημίου Πατρών

Καταλήψεις σχολών, πορείες και συναυλίες...

Δείτε αναλυτικά τον προγραμματισμό των φοιτητών για το τριήμερο

Σε καταλήψεις ενόψει των επετειακών εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο προχωρούν φοιτητικοί σύλλογοι του Πανεπιστημίου της Πάτρας. Συγκεκριμένα από σήμερα προχωρούν σε κατάληψη της σχολής τους οι φοιτητές του Φυσικού,  ενώ ο φοιτητικός σύλλογος του Βιολογικού αποφάσισε να προχωρήσει σε κατάληψη της σχολής από αύριο Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο. Τις ίδιες ημέρες θα συμμετέχει στην κατάληψη του Παραρτήματος και στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί.

Το τμήμα Φιλολογίας επίσης τελεί υπό κατάληψη από σήμερα και θα συνεχίσει μέχρι την Παρασκευή. Γι αυτό το λόγο δεν θα γίνουν μαθήματα επί τριήμερο.

Το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών  θα καταθέσει στεφανια στο Παράρτημα και την παλιά Ασφάλεια την Παρασκευή 16 Νοέμβρη. Θα πραγματοποιηθεί επίσης συγκέντρωση στην πλατεία Όλγας την Παρασκευή το πρωί στις 10.30 και το Σάββατο 17 Νοέμβρη, στις 5μμ στην πλατεία Όλγας (επί της οδού Κολοκοτρώνη) ενώ θα ακολουθήσει πορεία που θα περάσει από το μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα. Η σχολή τελεί από σήμερα υπό κατάληψη.

Από αύριο καταλαμβάνεται και η σχολή Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών και θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις και συναυλία φοιτητικών συλλόγων στο χώρο του Πανεπιστημίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις