Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τιμήθηκαν στα βραβεία Hollywood οι Τζάκμαν, Κλόουζ και Κίντμαν

Τιμήθηκαν στα βραβεία Hollywood οι Τζάκμ...

Ο Χιου Τζάκμαν για την ταινία «The Front Runner»

Με παρουσιάστρια την Ασιάτισσα ηθοποιό Awkwafina της κινηματογραφικής επιτυχίας στις ΗΠΑ, «Crazy Rich Asians» πραγματοποιήθηκε στο Beverly Hilton Hotel στο Beverly Hills του Λος Άντζελες την Κυριακή 4/11/2018, η απονομή των βραβείων 2018 Hollywood Film Awards, με μεγάλο νικητή στον α’ ανδρικό ρόλο τον Αυστραλό σταρ Χιου Τζάκμαν για την ερμηνεία του στο πολιτικού περιεχομένου φιλμ «The Front Runner».

Μάλιστα η βράβευση του που τον βάζει στον χάρτη των πιθανών φετινών υποψηφίων για Όσκαρ, ήταν κάπως έκπληξη μιας και η ταινία δεν έχει ακόμη προβληθεί στις αίθουσες (αναμένεται στις ΗΠΑ στις 21 Νοεμβρίου). Παρόντες στην απονομή ήσαν από τον Brad Pitt και τον Ryan Gosling έως την λαμπερή Νικόλ Κίντμαν που τιμήθηκε για το σύνολο της καριέρας της. Η 51χρονη σταρ είπε παραλαμβάνοντας το βραβείο της πως αισθάνεται ευγνωμοσύνη για το Χόλυγουντ που όλα αυτά τα χρόνια της προσέφερε υπέροχους ρόλους.

Ο Τζάκμαν υποδύεται στο «The Front Runner» του Τζέισον Ράιτμαν τον Δημοκρατικό γερουσιαστή Gary Hart και την Προεδρική του καμπάνια το 1988 που εκτροχιάστηκε εξαιτίας ενός μεγάλου προσωπικού σκανδάλου. Στην Αυστραλία η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου 2019.

Στην απονομή τιμήθηκε και η Γκλεν Κλόουζ στον α’ γυναικείο ρόλο για την ταινία «The Wife» και επίσης λογίζεται ως Οσκαρικό φαβορί.

Οι φωτ. από την λαμπερή απονομή είναι AP & AFP από το σάιτ www.news.com.au

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight