Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ι.Χ. αναποδογύρισε στο Δασύλλιο - Φανατικός οπαδός της ΑΕΚ ο οδηγός έψαχνε τρόπο να πάει... Αθήνα για το ματς με την Μπάγερν- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ι.Χ. αναποδογύρισε στο Δασύλλιο -...

Δεν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο

20:30 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος είναι φανατικός φίλαθλος της ΑΕΚ κι έτσι ενώ έτρεχαν οι διαδικασίες για τη μεταφορά του οχήματός του από το σημείο, εκείνος έψαχνε τρόπο για να μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τελικά, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι κατάφερε να βρει "δανεικό" αυτοκίνητο για το πολυπόθητο ταξίδι.

 

 

16:00 Εκτοπή και ανατροπή αυτοκινήτου σημειώθηκε στο Δασύλλιο πριν λίγα λεπτά. Στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρο και πυροσβεστική. Ωστόσο ο οδηγός κατάφερε να βγει μόνος του πριν φτάσει η ΠΥ ενω δεν έπαθε το παραμικρό και δεν παρελήφθη από το ΕΚΑΒ.

ΦΩΤΟ

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Κλήση για εκτροπή αυτοκινήτου έλαβε πριν από λίγο το ΕΚΑΒ. Όπως αναφέρθηκε στην περιοχή του Δασυλλίου σημειώθηκε εκτροπή οχήματος. Στο σημείο έχει κληθεί και η πυροσβεστική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις