Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Την "αγιογραφία" των Σέρβων έκαναν οι μάρτυρες υπεράσπισης στην δίκη για τη δολοφονία του Μπακάρι

Την "αγιογραφία" των Σέρβων έκ...

Την Πέμπτη οι απολογίες των κατηγορούμενων

Για χαρισματικά άτομα έκαναν λόγο οι μάρτυρες υπεράσπισης των Σέρβων που κάθονται στο εδώλιο των κατηγορουμένων για την δολοφονία του Χέντερσον Μπακάρι,  στην Ζάκυνθο, το καλοκαίρι του 2017.  Εκτός από τους συγγενείς που με δάκρυα στα μάτια περίμεναν να καταθέσουν  υπήρχαν και άνθρωποι που γνώριζαν τους κατηγορούμενους  από τη σχολική, επαγγελματική και κοινωνική τους ζωή.

Η ξαδέλφη του Σέρβου από τον οποίο ξεκίνησαν όλα
Ενώπιων του δικαστηρίου κατέθεσε και η ξαδέλφη του Σέρβου τον οποίο ο Μπακάρι χτύπησε με ένα μπουκάλι στο κεφάλι , Η ίδια βρισκόταν μέσα στο μαγαζί, δίπλα τους και μάλιστα ανέφερε ότι τραυματίστηκε με κομμάτι  γυαλί από το μπουκάλι.
« Εργαζόταν σκληρά και δεν δημιούργησε ποτέ προβλήματα»
Ανέφερε πως ο κατηγορούμενος είναι ένας άνθρωπος που βοηθάει την οικογένεια του την οποία στηρίζει δουλεύοντας στην Ν, Αφρική  και ότι δεν γνώριζε τους υπόλοιπους κατηγορούμενους που βρίσκονταν στο μαγαζί που  διασκέδαζαν.
Όλοι έκαναν λόγο για ανθρώπους που δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν να σκοτώσουν έναν άνθρωπο και μάλιστα να το σχεδιάζουν . Για τον κάθε κατηγορούμενο υπήρχαν τρεις  περίπου μάρτυρες υπεράσπισης και όλοι απέκλειαν την περίπτωση να έχουν ροπή στο κακό
Αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση της κοινωνικής λειτουργού της φυλακής στην οποία βρίσκεται ένας κατηγορούμενος. Η ίδια περιέγραψε έναν άνθρωπο πολύ συνεργάσιμο που έμαθε σύντομα ελληνικά .
Περιέγραψε μάλιστα μία στιγμή που την συγκλόνισε ότι σε μία συζήτηση για τη διαχείριση θυμού εκείνος ταραγμένος «Κυρία μόνο την αστυνομία! Μα μένετε μακριά! Εγώ απλώς πήγα κοντά και τώρα είναι “μέσα”». Ενώπιων του δικαστηρίου  κατέθεσε και ο διευθυντής  του αθλητικού Γυμνασίου  στο οποίο φοίτησαν οι  δύο από τους κατηγορούμενους. Στην κατάθεση του ανέφερε ότι ο χώρος του σχολείο ξαφνιάστηκε όταν μαθεύτηκε τι είχε συμβεί  τονίζοντας ότι ορκίζεται πως δεν θα μπορούσαν οι κατηγορούμενοι να είχαν κάνει επίτηδες τέτοιο επεισόδιο.
Για παιδιά- πρότυπο  που ποτέ δε θα σκέφτονταν να σκοτώσουν έκανε λόγο και ο προπονητής των κατηγορούμενων σε αθλητική ομάδα.
Η δίκη θα συνεχιστεί την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου ε τις απολογίες των κατηγορουμένων.

Δίκη Μπακάρι: Ο πατέρας του Πατρινού μπάρμαν που κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία - "Αισθάνομαι υπεύθυνος γι αυτό που συνέβη στο παιδί μου"

Η ξαδέλφη του Σέρβου από τον οποίο ξεκίνησαν όλα

Ενώπιων του δικαστηρίου κατέθεσε και η ξαδέλφη του Σέρβου τον οποίο ο Μπακάρι χτύπησε με ένα μπουκάλι στο κεφάλι.

Η ίδια βρισκόταν μέσα στο μαγαζί, δίπλα τους και μάλιστα ανέφερε ότι τραυματίστηκε με κομμάτι γυαλί από το μπουκάλι.

 

« Εργαζόταν σκληρά και δεν δημιούργησε ποτέ προβλήματα»

 

Ανέφερε πως ο κατηγορούμενος είναι ένας άνθρωπος που βοηθάει την οικογένεια του την οποία στηρίζει δουλεύοντας στη Ν. Αφρική και ότι δεν γνώριζε τους υπόλοιπους κατηγορούμενους που βρίσκονταν στο μαγαζί που διασκέδαζαν.

Όλοι έκαναν λόγο για ανθρώπους που δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν να σκοτώσουν έναν άνθρωπο και μάλιστα να το σχεδιάζουν.

Για τον κάθε κατηγορούμενο υπήρχαν τρεις περίπου μάρτυρες υπεράσπισης και όλοι απέκλειαν την περίπτωση να έχουν ροπή στο κακό.

Αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση της κοινωνικής λειτουργού της φυλακής στην οποία βρίσκεται ένας κατηγορούμενος. Η ίδια περιέγραψε έναν άνθρωπο πολύ συνεργάσιμο που έμαθε σύντομα ελληνικά.

Περιέγραψε μάλιστα μία στιγμή που την συγκλόνισε ότι σε μία συζήτηση για τη διαχείριση θυμού εκείνος ταραγμένος «Κυρία μόνο την αστυνομία! Να μένετε μακριά! Εγώ απλώς πήγα κοντά και τώρα είναι “μέσα”».

Ενώπιων του δικαστηρίου κατέθεσε και ο διευθυντής του αθλητικού Γυμνασίου στο οποίο φοίτησαν οι δύο από τους κατηγορούμενους. Στην κατάθεση του ανέφερε ότι ο χώρος του σχολείο ξαφνιάστηκε όταν μαθεύτηκε τι είχε συμβεί τονίζοντας ότι ορκίζεται πως δεν θα μπορούσαν οι κατηγορούμενοι να είχαν κάνει επίτηδες τέτοιο επεισόδιο.

Για παιδιά- πρότυπο που ποτέ δε θα σκέφτονταν να σκοτώσουν έκανε λόγο και ο προπονητής των κατηγορούμενων σε αθλητική ομάδα.

*Η δίκη θα συνεχιστεί την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου με τις απολογίες των κατηγορουμένων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις