Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η πριγκίπισσα Ευγενία ήθελε από το νυφικό να φαίνεται η ουλή της –ΔΕΙΤΕ γιατί- ΦΩΤΟ

Η πριγκίπισσα Ευγενία ήθελε από το νυφικ...

Είχε υποβληθεί σε επέμβαση όταν ήταν 12 ετών

Μια ιδιαίτερη επιθυμία για το νυφικό της την ημέρα του γάμου της είχε η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Ευγενία. Η Ευγενία όταν ήταν 12 χρονών είχε υποβληθεί σε μια σοβαρή επέμβαση στην πλάτης της προκειμένου να θεραπευτεί από μια κύρτωση στην σπονδυλική της στήλη από την οποία υπέφερε.

Όταν όμως έφθασε η ώρα να ντυθεί νυφούλα επέλεξε να μην κρύψει την ουλή που τους άφησε το χειρουργείο. Όπως είπε η ίδια ήθελε με αυτόν τον τρόπο από την μία να τιμήσει όλους εκείνους που την βοήθησαν και από την άλλη να εμπνεύσει όσους την δουν σχετικά με την σκολίωση. Μάλιστα πριν το μυστήριο είχε μιλήσει για το πόσο σημαντικό είναι «να δείχνεις στον κόσμο τα σημάδια σου».

«Έκανα εγχείριση στην πλάτη μου όταν ήμουν 12 ετών και θα το δείτε την Παρασκευή στο γάμο. Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να τιμήσω όσους με φρόντισαν αλλά και να συμπαρασταθώ στους νέους ανθρώπους που περνάνε το ίδιο. Πιστεύω ότι μπορείς να αλλάξεις το τι σημαίνει ομορφιά, να δείξεις στον κόσμο τις ουλές σου και θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό να το υπερασπίζεσαι», » δήλωσε η ίδια στην εκπομπή This Morning.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight