Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η εκλεκτή Πατρινή ηθοποιός Όλγα Πολίτου θα είναι στο "Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές"

Η εκλεκτή Πατρινή ηθοποιός Όλγα Πολίτου ...

Η παράσταση θ' ανέβει τον Νοέμβριο στο θέατρο Δανδουλάκη

Πέρυσι το είδαμε ξανά στο σινεμά σε σκηνοθεσία Κένεθ Μπράνα με τον ίδιο στον εμβληματικό ρόλο του Πουαρό και με ένα σούπερ καστ με Μισέλ Πφάιερ, Τζόνι Ντεπ, Γουίλεμ Νταφόε, κ.α.

Το αστυνομικό στόρι μυστηρίου που τα έχει όλα, έγκλημα, σασπένς, λάμψη, αγωνία, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλά ακόμη, με την υπογραφή της Άγκαθα Κρίστι, το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» ετοιμάζεται τώρα ν’ ανέβει σε μία μεγάλη θεατρική παραγωγή της πρωταγωνίστριας Κάτιας Δανδουλάκη που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο Νοέμβριο, σε σκηνοθεσία του Πέτρου Φιλιππίδη στο Θέατρο Δανδουλάκη στην Αγ. Μελετίου, στην Αθήνα.

Όπως έγινε γνωστό εκτός από την Κάτια Δανδουλάκη, στην παράσταση που ήδη θεωρείται πολυαναμενόμενη, θα παίζουν ο Δάνης Κατρανίδης, η Τάνια Τρύπη, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Ταμίλα Κουλίεβα, ο Τάκης Χρυσικάκος που όλη την περασμένη περίοδο ήταν στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, ο Άγγελος Μπούρας αλλά και η εκλεκτή Πατρινής καταγωγής πρωταγωνίστρια Όλγα Πολίτου, η οποία θα ερμηνεύσει την Ρωσίδα Πριγκίπισσα Ναταλία Ντραγκομιρόφ.

Όπως δήλωσε στο aVecnews.gr η Όλγα Πολίτου, «ο ρόλος της  Ρωσίδας Πριγκίπισσας Ντραγκομιρόφ, πιστεύω μου ταιριάζει απόλυτα. Νιώθω ευλογημένη που συνεργάζομαι τόσο με την Κάτια Δανδουλάκη, όσο και με τους υπόλοιπους ηθοποιούς, που είναι όλοι μοναδικοί στη δουλειά τους. Ανυπομονώ να αρχίσουμε».

Να θυμίσουμε πως η Όλγα Πολίτου το περασμένο καλοκαίρι ήταν στην μουσικοχορευτική παράσταση του Γιώργου Βάλαρη «Γοργόνες και μάγκες» στο ρόλο της αρχόντισσας/καπετάνισσας του νησιού που στο σινεμά είχε παίξει η Μαρία Φωκά. Η παράσταση «Γοργόνες και μάγκες» είχε μεταφερθεί και στην Πάτρα για μία βραδιά στα τέλη Ιουνίου και χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ στον Άγιο Διονύσιο.

*Στην παράσταση "Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές" θα παίζει και η Πατρινή ηθοποιός Λένα Δροσάκη.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight