Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τόλης Βοσκόπουλος αποθεώθηκε στο Ηρώδειο - Τα λουλούδια του τα έδωσε επί σκηνής η κούκλα κόρη του -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο Τόλης Βοσκόπουλος αποθεώθηκε στο Ηρώδε...

Το Ηρώδειο ήταν κατάμεστο από κόσμο που λατρεύει τον διαχρονικό αυτό καλλιτέχνη

Δόθηκε τελικά η εξ αναβολής συναυλία του μεγάλου λαικού ερμηνευτή Τόλη Βοσκόπουλου την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 στο Ηρώδειο που γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που χειροκρότησε θερμά και αποθέωσε τον διαχρονικό τραγουδιστή και αποκαλούμενο «άρχοντα» της πίστας που συμπλήρωσε αισίως εξήντα χρόνια καριέρας.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης στη συναυλία αυτή έχοντας μαζί του τον Μανώλη Καραντίνη στο μπουζούκι και τον Θανάση Βασιλόπουλο στο κλαρίνο, ερμήνευσε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες και συγκίνησε. Ήταν ντυμένος με λευκό κοστούμι ενώ αξίζει να σημειωθεί πως επί σκηνής συνόδευσε τον αγέραστο ερμηνευτή και ηθοποιό, η πολυμελής ιστορική φιλαρμονική του Γαστουρίου της Κέρκυρας «ΟΜΟΝΟΙΑ» με διευθυντή της ορχήστρας, τον Σπύρο Ράλλη και οι μικτές χορωδίες «Αχαράβης» και «Καναλίων» της Κέρκυρας, υπό τη διδασκαλία της Αγάθης Κοσκινά.

Από αυτή τη μαγική βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν η αγαπημένη σύζυγός και στήριγμα του τα τελευταία είκοσι χρόνια, η γοητευτική Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους, Μαρία, η οποία μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή και έδωσε στον διάσημο μπαμπά της μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα.

Όπως ακούστηκε και στο Ολυμπιακό στάδιο να τραγουδούσε ο Τόλης Βοσκόπουλος σίγουρα θα το γέμιζε.

Ανάμεσα στο κοινό και η Αιγιώτισσα ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου που ως γνωστό θα παίξει στο θέατρο στην παράσταση «Μαριχουάνα στοπ» που ετοιμάζει ο Γιώργος Βάλαρης. Στην παράσταση θα έχει συμμετοχή και ο Τόλης Βοσκόπουλος που είχε παίξει και στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη με την αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη το '71.

Στη συναυλία συμμετείχε και ο σπουδαίος συνθέτης και μαέστρος Μίμης Πλέσσας καθώς και η Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Οι φωτ. είναι από την ανάρτηση του altsaniri.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight