Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Απομακρύνεται η προοπτική υποψηφιότητας του Βασίλη Αϊβαλή στο Δήμο

Πάτρα: Απομακρύνεται η προοπτική υποψηφι...

Αλλάζουν τα δεδομένα

Απομακρύνεται, όπως όλα δείχνουν, το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για το Δήμο της Πάτρας, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Αϊβαλής. Το όνομα του κ. Αϊβαλή είχε ακουστεί ως επικρατέστερο για τη στήριξη των παρατάξεων της ΡΑΠ (προσκείμενης στο ΣΥΡΙΖΑ) των Αγωνιζόμενων Πολιτών του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, όπως πληροφορείται το thebest.gr, στη συζήτηση για τη στήριξη του Βασίλη Αϊβαλή, είχαν μπει και οι παρατάξεις του πρώην δημάρχου Γιάννη Δημαρά αλλά και του Νίκου Τζανάκου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξ’ αρχής ο κ. Αϊβαλής είχε θέσει ως προϋπόθεση για να είναι υποψήφιος, τις ευρύτερες συνεργασίες και συσπειρώσεις από το χώρο της Κεντροαριστεράς και του Κέντρου, με στόχο το όφελος της πόλης, μακριά από κομματικές ταμπέλες.

Ωστόσο, οι συζητήσεις μεταξύ των παρατάξεων φαίνεται πως δεν ευοδώθηκαν και κάθε μία θα τραβήξει δικό της δρόμο. Κατά συνέπεια, ο κ. Αϊβαλής δεν φέρεται διατεθειμένος να είναι υποψήφιος μιας παράταξης, εν προκειμένω της ΡΑΠ, εκτός εάν υπάρξουν γενικότερες συμμαχίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις