Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Έγιναν τα εγκαίνια των γραφείων του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου

Έγιναν τα εγκαίνια των γραφείων του Αλέξ...

Τι είπε ο υποψήφιος δήμαρχος

Την Κυριακή το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων της δημοτικής κίνησης «Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη» με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο, που βρίσκονται στην Αλ. Υψηλάντου 100 και Αγίου Νικολάου στην Πάτρα. Κατά την ομιλία του, ο κ. Χρυσανθακόπουλος, μεταξύ άλλων τόνισε πως:

«Είμαστε μια Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Ακηδεμόνευτη Δημοτική Κίνηση που ενώνει τους πατρινούς πέρα από κομματικές πεποιθήσεις και προελεύσεις. Πρώτη φορά στην ιστορία κατατίθεται έγκαιρα 8 μήνες πρό των εκλογών πλήρες και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα». Κάλεσε τους συμπολίτες «να εφαρμόσουν από κοινού το Δημοτικό Συμβόλαιο που προτείνει»!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων χαρακτήρισε τον Κώστα Πελετίδη, ως κομματικό φερέφωνο του ΚΚΕ που έχει παρωπίδες και ιδεοληψίες», ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του είπε ότι το «κατεστημένο της Πάτρας που θέλει ο Δήμαρχος να επιλέγεται και να επιβάλλεται από τα μέσα μαζικής επιβολής από το παρασκήνιο». Ζήτησε από τους πολίτες «να είναι δίπλα του και να μιλάνε μαζί του πρόσωπο με πρόσωπο για να λυθούν τα προβλήματα της πόλης». Κατηγόρησε τον κ Πελετίδη «ως υπόλογο για την Ξερόλακκα που απειλεί να καταστρέψει την Πάτρα ως υγειονομική βόμβα αρνούμενος την κατασκευή εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων». Είπε χαρακτηριστικά «οι κοινότητες και οι γειτονιές είναι εγκαταλελειμμένες, η συνοικία Κυψέλη στα Ζαρουχλέϊκα θα αποκτήσει ξανά πλατεία από μένα, το αναφέρω για να τρέξουν μετά από τόσα χρόνια εγκατάλειψης να την αναπλάσουν προεκλογικά, σήμερα είναι ένα άθλιο τούμπι. Τους κάνω δώρο την αναφορά για να φοβηθούν και να ασχοληθούν άμεσα».

«Είμαστε μια ανοικτή σε όλες και όλους συλλογικότητα και σας περιμένουμε να συνεργαστούμε, όλους εμάς μας  ενώνει η αγάπη μας για την Πάτρα», τόνισε ο κ. Χρυσανθακόπουλος και τόνισε ότι στόχος του είναι: «Να βγάλουμε τον τόπο μας από το περιθώριο της ανάπτυξης, να πάψει να αδικείται από την κολλημένη στο κόμμα Δημοτική αρχή».

Ο υποψήφιος δήμαρχος κάλεσε σε δημόσιο διάλογο όσους «επιθυμούν να συζητήσουμε τα μεγάλα προβλήματα της πόλης», καθώς όπως τόνισε «έχουμε θέσεις προτάσεις και επεξεργασμένες λύσεις που έχουν δημοσιοποιηθεί».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Χρυσανθακόπουλος ανέφερε πως : «Η αυτόνομη πορεία μας είναι απαίτηση της πλειοψηφίας των συμπολιτών και εγγύηση για την χρηστή διαχείριση της δημοτικής ευθύνης. Η πρώτη πράξη μου θα είναι να έρθουν ορκωτοί λογιστές και επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης για να ελέγξουν τα δημοτικά πεπραγμένα». Τέλος είπε χαριτολογώντας: «Δεν θα ασχοληθώ άλλο με τα κομματόσκυλα, δεσμεύομαι όμως να περιθάλψω τα αδέσποτα ζωάκια της πόλης».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις