Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κλαιρ στο House of Cards: «Ό,τι σας είπε ο Φράνσις, μην πιστεύετε ούτε μια λέξη»

Κλαιρ στο House of Cards: «Ό,τι σας είπε...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το teaser του τελευταίου κύκλου κάνει αποκαλύψεις - Η βασιλεία του μεσήλικα λευκού άντρα τελείωσε

Τις εξελίξεις στον έκτο και τελευταίο κύκλο της σειράς - «Ό,τι σας είπε ο Φράνσις τα τελευταία πέντε χρόνια... μην πιστεύετε ούτε μία λέξη» προδίδει το teaser που κυκλοφόρησε το Netflix.

Η αρχή σε αυτόν τον κύκλο του House of Cards γίνεται με το τέλος της αμερικανικής προεδρίας, όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα. Η Κλαιρ Άντεργουντ είναι πλέον η πρόεδρος των ΗΠΑ και ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο.

 

Η κλαιρ μετατρέπεται σε δικτάτορα

 

«Ό,τι σας είπε ο Φράνσις τα τελευταία πέντε χρόνια, μην πιστεύετε ούτε μια λέξη. Η βασιλεία του μεσήλικα λευκού άντρα τελείωσε», διακηρύσσει στο τελευταίο teaser που κυκλοφόρησε το Netflix, ενόψει της πρεμιέρας του τελευταίου κύκλου.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, η Κλαιρ μετατρέπεται σε δικτάτορα που τρομάζει ακόμη και τους στενούς της ανθρώπους. «Ο κόσμος είναι είτε μαζί μας, είτε εναντίον μας», ξεκαθαρίζει η κυρία Πρόεδρος, θυμίζοντας κάποιον (πραγματικό) προκάτοχό της στην εξουσία.

Στο προηγούμενο τρέιλερ, ο Φράνσις πέθανε και ο θάνατός του ήταν μάλλον άδοξος. Η Κλαιρ μιλά για τη διαδοχή της.  «Οι πρώτες μου 100 μέρες στην προεδρία ήταν δύσκολες. Έχασα τον άντρα μου. Κοντεύαμε να κλείσουμε 30 χρόνια μαζί», λέει σε ομιλία της.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight