Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Φαίη Σκορδά για Γιώργο Λιάγκα και ΑΝΤ1: «Ας τολμούσαν να τον είχαν αφήσει να πάει απέναντι» - ΒΙΝΤΕΟ

Φαίη Σκορδά για Γιώργο Λιάγκα και ΑΝΤ1: ...

Και μάλιστα τα είπε από το "Πρωϊνό" του ΑΝΤ1

Με χιούμορ και πικρία σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας την απόφαση του ΑΝΤ1 να τον κρατήσει ουσιαστικά εκτός προγράμματος, αφού διατηρεί μεν το συμβόλαιό του χωρίς ωστόσο εκπομπή. Η είδηση ωστόσο δεν είναι οι δηλώσεις του Γιώργου - που και αυτές έχουν το ενδιαφέρον τους - αλλά η αντίδραση της Φαίης Σκορδά και μάλιστα από το βήμα της εκπομπής της η οποία ως γνωστόν προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Προηγήθηκαν από τους συντελεστές της εκπομπής πολλά λόγια συμπάθειας και συμπαράστασης προς τον Γιώργο Λιάγκα, μάλιστα η Αφροδίτη Γραμμέλη συγκινημένη είπε: «Εγώ θέλω να πω ότι τον αγαπώ πάρα πολύ τον Γιώργο και ως άνθρωπο και ως συνεργάτη, τον αγαπώ και μου λείπει. Τον θεωρώ εξαιρετικό επαγγελματία, του αξίζει να δουλέψει και θα έπρεπε να δουλεύει».

Όταν πήρε η Φαίη Σκορδά τον λόγο αφού ανέφερε: «Βρισκόμαστε στον ΑΝΤ1, δεν ξέρω πώς να πω αυτά που θέλω να πω. Έχει να κάνει με επιλογές που πραγματικά δεν ξέρω από πού προήλθαν»,  εστίασε στο ότι η απόφαση να πάνε από το Mega στον ΑΝΤ1 ήταν του Γιώργου Λιάγκα λόγω του Γιάννη Λάτσιου, παρότι είχαν προτάσεις με περισσότερα χρήματα από άλλα κανάλια. Είπε επίσης ότι όλα αυτά τα χρόνια είχαν κι άλλες προτάσεις, αλλά παρέμειναν στον ΑΝΤ1 σεβόμενοι το συμβόλαιό τους.

Τέλος είπε ότι θεωρεί φτηνό τον τρόπο που κόπηκε η εκπομπή και τα σχετικά δελτία Τύπου, είπε επίσης ότι ο Γιώργος  Λιάγκας έπρεπε από την πρώτη στιγμή να φύγει και να πάει σε άλλο κανάλι κι ας τον κυνηγούσαν δικαστικά λόγω του σπασίματος του συμβολαίου για να καταλήξει: «Θα ήταν απέναντι αυτή τη στιγμή σε μία ζώνη και θα τα είχε πάρει όλα. Ας τολμούσαν να τον είχαν αφήσει να πάει απέναντι». Κλείνοντας απέδωσε όλο το …παρασκήνιο του «κοψίματος» της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα σε ένα άτομο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight