Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Πατρινοί καλεσμένοι στο γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ

Οι Πατρινοί καλεσμένοι στο γάμο του Αντώ...

Μεταξύ των μόλις 200 προσκεκλημένων

Υπάρχουν και Πατρινοί προσκεκλημένοι στο γάμο της χρονιάς για το καλλιτεχνικό στερέωμα της Ελλάδας. Ο λόγος για τον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου 2018 στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυπόμπη.

Μεταξύ των μόλις διακοσίων προσκεκλημένων, αριθμός πολύ μικρός δεδομένου του ευρύτατου κοινωνικού κύκλου του Αντώνη Ρέμου, αλλά και των επαγγελματικών του συνεργασιών, περιλαμβάνονται το ζεύγος Πλάτωνα και Χαράς Μαρλαφέκα, καθώς και η επίσης πατρινής καταγωγής Χριστιάνα Ροδοπούλου - Καίσαρη με τον σύζυγό της γνωστό κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη.

Ο Πλάτωνας και η Χαρά Μαρλαφέκα διατηρούν φιλικούς δεσμούς ετών με τον τραγουδιστή, ενώ εξάλλου η «λουξ» είναι και χορηγός στις εμφανίσεις του.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Γιάννης Παπαλέκας του Nammos, ο Κώστας Πηλαδάκης και η Μαρία Μπεκατώρου.

Όσο για την επιλογή του κτήματος του Δημήτρη Κοντομηνά για τον γάμο και την δεξίωση έγινε με γνώμονα το γεγονός ότι προσφέρει την μέγιστη διακριτικότητα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight