Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Προφυλακιστέοι οι δύο άνδρες που χτύπησαν 94χρονη για να της πάρουν 50 ευρώ

Πάτρα: Προφυλακιστέοι οι δύο άνδρες που ...

Θα οδηγηθούν σε σωφρονιστικό κατάστημα

Το δρόμο προς τις φυλακές έδειξε ο Ανακριτής στους δύο Έλληνες, ηλικίας 31 και 32 ετών, οι οποίοι δεν δίστασαν να μπουκάρουν στο σπίτι 94χρονης και να τη χτυπήσουν για να τις πάρουν 50 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα. Οι δύο άνδρες, μετά την απολογία τους την Τετάρτη στον ανακριτή κρίθηκαν προφυλακιστέοι σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος μαζί με τον 32χρονο στις 23-8-2018, τα ξημερώματα,  πήγαν με αυτοκίνητο, στο σπίτι της 94χρονης στην Πάτρα, όπου οι δύο εισήλθαν στο εσωτερικό της οικίας από ανασφάλιστη πόρτα και στη συνέχεια ασκώντας σωματική βία στην ηλικιωμένη της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα λαιμού με σταυρό, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με το αυτοκίνητο.

Κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, συνέλεξαν ένα μαντήλι τύπου Μπαλακλάβα και οπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή, στις οποίες καταγράφονταν οι κινήσεις των δραστών.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες ως μέσο τέλεσης των αξιόποινων πράξεών τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατούνται για να οδηγηθούν την Τετάρτη 5-9-2018, στον Ανακριτή Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 22χρονου συνεργού τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις