Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πέθανε η δημοσιογράφος που ανακοίνωσε χθες ότι της έμεναν λίγες μέρες ζωής - Το συγκλονιστικό μήνυμα

Πέθανε η δημοσιογράφος που ανακοίνωσε χθ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι είχε γράψει

Έφυγε από τη ζωή η 40χρονη Ρέιτσελ Μπλαντ, δημοσιογράφος του BBC για 15 χρόνια. Λίγο πριν πεθάνει, η δημοσιογράφος με το δημοφιλέστατο blog της για τον καρκίνο, είχε ανακοινώσει μέσω twitter και Instagram ότι της μένουν λίγες μέρες ζωής.

Η Ρέιτσελ Μπλαντ επέλεξε με αυτόν τον τρόπο να ενημερώσει το κοινό της ότι θα έχανε τελικά τη μάχη με τον καρκίνο και να αποχαιρετίσει δημοσίως τους φίλους της, δίνοντας για ακόμη μια φορά μαθήματα θάρρους και δύναμης.

«Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια του θρυλικού Φρανκ Σινάτρα- Φοβάμαι ότι έφτασε η ώρα φίλοι μου. Και ξαφνικά, μου ανακοίνωσαν ότι μου απομένουν μέρες ζωής. Είναι πολύ σουρεαλιστικό.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη σας τη στήριξη. Εις το επανιδείν φίλοι μου, αντίο», έγραψε. Στο Instagram συνήθιζε να ποζάρει χαμογελαστή και να κάνει λογοπαίγνια για την υγεία της προκαλώντας μάλιστα τον θαυμασμό για την εμφάνισή της και τις αντοχές της, παρά την αρρώστια της. 

«Ελπίζαμε ακόμη ότι θα καταφέρναμε να καθυστερήσουμε την παλίρροια, αλλά κανείς δεν επιζεί μακροπρόθεσμα από μεταστατικό καρκίνο του στήθους» είχε γράψει σε μια άλλη δημόσια εξομολόγησή της, λίγο πριν το τέλος αυτής της διαδρομής.

Το πιο συγκινητικό βέβαια είναι ότι όταν η δημοσιογράφος έμαθε πως της μένει λίγος καιρός ακόμα πάνω σ΄αυτή τη γη, αγόρασε και πακετάρισε η ίδια όλα τα δώρα για τον αγαπημένο της γιο Φρέντι ο οποίος είναι μόλις δυο ετών. Η Rachael τύλιξε 19 δώρα. Για να παίρνει ο γιος της ένα δώρο στα γενέθλιά του κάθε χρόνο από τη μαμά του, μέχρι να γίνει 21!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight