Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Το thebest.gr δίνει πέντε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Αγαμέμνων"

Πάτρα: Το thebest.gr δίνει πέντε διπλές ...

Δείτε πώς

Πέντε διπλές προσκλήσεις  για την παράσταση «Αγαμέμνων»  δίνει το thebest.gr . Μία από τις σημαντικότερες παραστάσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2018 φιλοξενείται της ερχόμενη Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου  στις 9.30 το βράδυ στο Ρωμαϊκό Ωδείο.

Πρόκειται για το πρώτο έργο της τριλογίας της Ορέστειας του Αισχύλου, Αγαμέμνων , το οποίο σκηνοθετεί ο Τσέζαρις Γκραουζίνις . Στο διπλό ρόλο του Αγαμέμνονα και του Αίγισθου ο Γιάννης Στάνκογλου.

 

Γιάννης Στάνκογλου στο thebest.gr: «Ακόμα κι οι καλύτεροι γονείς, για τα παιδιά είναι μια μάστιγα»

Στο ρόλο της Κλυταιμήστρας η Μαρία Πρωτόπαππα. Μαζί τους ο Θοδωρής Κατσαφάδος, ο Αργύρης Πανταζάρας, η Ιώβη Φραγκάτου και 12μελής χορός. Το έργο ανεβαίνει σε νέα μετάφραση του Γιώργου Μπλάνα και πρωτότυπη μουσική του Χάρη Πεγιάζη.

Για να κερδίσετε δεν έχετε παρά να κοινοποιήσετε δημόσια από την σελίδα του thebest.gr (The Best Portal) στο facebook το θέμα: "Πάτρα: Κερδίστε πέντε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Αγαμέμνων" ".

Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στις 12 το βράδυ. Οι νικητές θα αναρτηθούν στο portal και στην σελίδα του thebest.gr στο facebook.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight