Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση Π. Καμμένου με Κ. Παπακώστα στη Βουλή -"Φουντώνει" η ονοματολογία για τον ανασχηματισμό

Συνάντηση Π. Καμμένου με Κ. Παπακώστα στ...

Στις 12:00

O πρόεδρος του κόμματος και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με πληροφορίες από τους ΑΝ.ΕΛ. θα συναντηθεί σήμερα στις 12:00 ώρα με την ανεξάρτητη βουλευτή Β΄ Αθηνών και επικεφαλής του Ν.Ε.Ο. Κατερίνα Παπακώστα, στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ. στη Βουλή.

Η συνάντηση του κ. Καμμένου με την Κατερίνα Παπακώστα αναζωπυρώνει την ονοματολογία για τον επερχόμενο ανασχηματισμό, ο δρόμος για την υλοποίηση του οποίου άνοιξε άλλωστε χθες και με τη συνεδρίαση της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η μετακίνηση του κ. Σκουρλέτη από την κυβέρνηση στο κόμμα ανοίγει το πεδίο για μεγαλύτερες αλλαγές και περισσότερες μετακινήσεις στην κυβέρνηση.

Ο κ. Νίκος Παππάς εμφανίζεται ως πιθανός αντικαταστάτης, μετακίνηση που θα προλειάνει τον δρόμο για επιπλέον αλλαγές. Παραμένει ερώτημα ποιος θα είναι ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, καθώς και οι αλλαγές που θα κάνει ο κ. Τσίπρας στη δομή των υπουργείων.

Υπάρχουν σκέψεις για ξεχωριστό χαρτοφυλάκιο για επενδύσεις, αλλά και για υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας, στον απόηχο της καταστροφής στο Μάτι. Μένει, τέλος, να φανεί σε πιο βαθμό θα θελήσει ο κ. Τσίπρας να σηματοδοτήσει τη διεύρυνση προς άλλους πολιτικούς χώρους.

 

πηγές: ΑΠΕ - ΜΠΕ kathimerini.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις