Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι πρώτοι των πρώτων! Οι Πατρινοί μαθητές που στόχευσαν ψηλά και έπιασαν τον στόχο τους

Οι πρώτοι των πρώτων! Οι Πατρινοί μαθητέ...

Τι λένε στο thebest.gr για την επιτυχία τους

Μετά το άγχος της αναμονής ήρθε το αποτέλεσμα που σκόρπισε χαρά και χαμόγελα. Με την ανακοίνωση των βάσεων οι Πατρινοί υποψήφιοι που πέτυχαν στις σχολές της επιλογής τους- και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις πρώτοι - απολαμβάνουν την επιτυχία αλλά και την επιβράβευση των κόπων τους.

Πολλοί ήταν αισιόδοξοι όταν ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες αφού ήξεραν ότι βρίσκονταν αρκετό κοντά στον στόχο τους. Ωστόσο η τελική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είναι αυτή που επισφραγίζει την όλη προσπάθεια.

Στόχευσαν κορυφή και έπιασαν τον στόχο τους - Πατρινοί μαθητές που αρίστευσαν στις Πανελλήνιες

Υποψήφιοι των εξετάσεων που συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες και κατάφεραν να μπουν στις σχολές που ήταν η πρώτη τους επιλογή μίλησαν στο thebest.gr.


Αθανασία Χύμα–Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης - Πανεπιστήμιο Μακεδονίας - 21.480 μόρια

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μπήκα στη σχολή της πρώτης μου επιλογής. Ήταν κάτι που ήθελα καιρό και κουράστηκα για να το πετύχω. Η πολύ καλή δουλειά του φροντιστηρίου σε συνδυασμό με αυτή του σχολείου και το γεγονός ότι δεν σταμάτησα εντελώς τη μουσική ήταν πράγματα που με βοήθησαν να μη τα παρατήσω σε στιγμές που αυτή η λύση φαινόταν η πιο λογική.»

Φροντιστήριο Άτομο

Αλκίνοος Παπαδόπουλος- Μπήκε 5ος στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών έχοντας συγκεντρώσει μαζί με το ειδικό μάθημα (σχέδιο) 20.341 μόρια
«Ήταν η πρώτη μου επιλογή αυτή η σχολή και είναι χαρούμενος που κατάφερα να μπω».
Φροντιστήριο Θεμέλιο

Αλκίνοος Παπαδόπουλος - 5ος στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών έχοντας συγκεντρώσει μαζί με το ειδικό μάθημα (σχέδιο) 20.341 μόρια

«Ήταν η πρώτη μου επιλογή αυτή η σχολή και είναι χαρούμενος που κατάφερα να μπω».

Φροντιστήριο Θεμέλιο

 

Χάρης Φραγκισκάτος – 1ος στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου της Πάτρας - 19.280 μόρια

«Η επιτυχία στις Πανελλήνιες χρειάζεται καθοδήγηση και υποστήριξη από τους καθηγητές και την οικογένεια. Διάβαζα όσο πίστευα. Δεν ήμουν συνέχεια κλεισμένος σε ένα δωμάτιο. Σημασία για να πετύχεις έχει να σου αρέσει όλο αυτό. Να θέλεις να πετύχεις».

Φροντιστήριο Πρίσμα

Άννα Μαρία Καλαμάρα - 11η στην Ιατρική της Πάτρας - 19.087 μόρια

«Ήταν η δεύτερη φορά που έδωσα Πανελλήνιες προκειμένου να πετύχω τον στόχο μου και είμαι χαρούμενη που τα κατάφερα. Το άγχος ήταν μεγάλο όμως ευτυχώς αποφάσισα να προσπαθήσω και όλα πήγαν καλά. Εμπιστεύτηκα για δεύτερη φορά το φροντιστήριό μου και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε».

Φρονιστήριο Πρίσμα

Νεκτάριος Πανογεώργος - 4ος στην Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΟ- 19.008 μόρια

«Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην αδιάλειπτη μελέτη που έκανα κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Η ποιοτική διαχείριση του ελεύθερου χρόνου και η αξιοποίηση των συμβουλών που έδιναν οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο με βοήθησαν να επιτύχω τα 19.008 μόρια».

Φροντιστήριο Όραμα

Δέσποινα Μαγιώνου – 3η στο Τμήμα Ψυχολογίας της Αθήνας - 19.081 μόρια

«Ήξερα ότι είχα πάει καλά, αλλά όχι και τόσο. Η αλήθεια είναι ότι διάβασα πολύ, ξενύχτησα και ακολούθησα αυστηρό πρόγραμμα. Ήταν ιδιαίτερα σημαντική η στήριξη που είχα από την οικογένεια μου. Αυτό που παίζει όμως καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία είναι το πείσμα. Χρειάζεται να έχεις μεγάλη υπομονή για να μην τα παρατήσεις».

Φροντιστήριο Άνοδος

Αγγελική  Ζωγράφου – 20η στην Νομική της Αθήνας - 19.077 μόρια

«Ήταν η σχολή που ήθελα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου και να περάσω σε αυτήν».

Φροντιστήριο Άνοδος

 

Γιάννης Καλογερόπουλος - 1ος στο Μαθηματικό Πάτρας - 18.944 μόρια

«Ήταν η σχολή που ήθελα και είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα».

Φρονιστήριο Πρίσμα

Νίκος Φελώνης - 3ος στο Τμήμα Ψυχολογίας της Θεσσαλονίκης - 18.859 μόρια

«Είμαι χαρούμενος για την επιτυχία μου. Θεωρώ ότι βασικοί συντελεστές της ήταν η οργανωμένη και συστηματική μελέτη, η υπομονή και η επιμονή, οι προσωπικές θυσίες σε ό,τι έχει σχέση με τη διασκέδαση και τον ελεύθερο χρόνο».

Φροντιστήριο Όραμα

Ανδρέας Ταντούλας - 3ος στην Σχολή  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Πάτρας - 18. 832 μόρια

«Αρχικά δεν είχα καταλήξει σε ποια σχολή θα ήθελα να μπω. Αργότερα όμως έχοντας και την κατάλληλη βοήθεια και από το περιβάλλον μου κατάλαβα ότι είναι η σχολή  που μου ταιριάζει περισσότερο».

Φροντιστήριο Θεμέλιο

Αδαμαντία Σπίνου – Νομική Αθήνας - 18.809 μόρια

«Δεν περίμενα είναι η αλήθεια τόσο υψηλή βαθμολογία, από την άλλη πλευρά δεν μπορείς και να υπολογίσεις με απόλυτη ακρίβεια. Κατάλαβα πως μεγάλο ρόλο στην επιτυχία παίζει το να ξέρεις να διαβάζεις, να έχεις ρυθμό. Για μένα κύλησαν κανονικά τα πράγματα. Θεωρώ ότι είχα και καλή επικοινωνία με τους καθηγητές μου στο σχολείο και κυρίως στο φροντιστήριο, με στήριξαν και είχα καλή συνεργασία μαζί τους».

Φροντιστήριο Θεμέλιο

Κωνσταντίνος Σιτίστας - 4ος στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πάτρας -18.781 μόρια.

«Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Πάντα μου άρεσε η τεχνολογία και είμαι χαρούμενος γιατί πιστεύω ότι σε αυτή τη σχολή θα βρω πολλούς δρόμους και διεξόδους».

Φροντιστήριο Όραμα

Φοίβος Χαλαντζούκας - 5ος στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών - 18.743 μόρια

«Η σχολή ήταν η πρώτη μου επιλογή καθώς με ενδιαφέρουν πολύ οι υπολογιστές. Περιμένω να δω κάποια πράγματα για να καταλήξω στο τι ακριβώς θα ακολουθήσω όμως είμαι "στο στοιχείο" μου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος».

Φροντιστήριο Όραμα

Άννα Χρυσικού – 1η στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών - 18.600 μόρια

«Δεν ήμουν σίγουρη για την επιτυχία αλλά ήλπιζα γι αυτή. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν χρειάζεται άγχος. Χρειάζονται βέβαια κάποιες θυσίες και πίστη. Δεν είναι όλα στο χέρι μας».

Φροντιστήριο – Κόμβος

Αλέξανδρος Καραγιάννης - 1ος στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής - 18.437 μόρια

«Ήταν ένας στόχος που είχα βάλει εδώ και καιρό. Άλλωστε αγαπώ ιδιαίτερα τους υπολογιστές και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος».

Φρονιστήριο Πρίσμα

Δήμητρα Γεωργοπούλου - Τμήμα Ψυχολογίας (Αθήνα) ΕΚΠΑ - 18.321 μόρα

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που κατάφερα να πετύχω το στόχο μου και να περάσω στην πρώτη μου επιλογή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου και φυσικά στους καθηγητές μου του Φροντιστηρίου «Άτομο» και του σχολείου μου 6ο ΓΕΛ».

Φροντιστήριο Άτομο

Ανδριάνα Πλευρίτη – 2η στη Φαρμακευτική Πάτρας - 18.390 μόρια

«Οι βαθμοί στα διαγωνίσματα του φροντιστηρίου με έκαναν να αισθάνομαι αισιόδοξη αλλά είχα και τις επιφυλάξεις μου γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Έκανα οργανωμένο διάβασμα, ενώ η οικογένειά μου με στήριζε και με ωθούσε να προσπαθώ. Ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικοί ενώ οι καθηγητές μου ήταν πάντα δίπλα μου. Ενδιαφερόμουν κι εγώ πολύ να τα καταφέρω».

Φροντιστήριο Άνοδος

Πηνελόπη Κατσιγιάννη – 13η στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών - 18.144 μόρια

«Δεν περίμενα μία τέτοια βαθμολογία. Δεν ήθελα να σκέφτομαι και πώς έγραψα για να μην αγχώνομαι. Για να πετύχεις στις Πανελλήνιες χρειάζεται πρόγραμμα και να έχεις στόχο. Δεν χρειάζονται οι ακρότητες. Ήθελα να μπω στην σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών και δε συμβιβαζόμουν με κάτι διαφορετικό".

Φροντιστήριο - Κόμβος

Ιωάννα Ζανίδη – Νομική Θεσσαλονίκης - 18.065 μόρια

«Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να μπω στην σχολή της πρώτης επιλογής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και το φροντιστήριο ΑΤΟΜΟ που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία!».

Φροντιστήριο Άτομο

Ανδρέας Διγγελόπουλος - 12ος στη Σχολή Ικάρων (Ιπτάμενοι) - 17.900 μόρια

«Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Ήταν ένα παιδικό όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Από εδώ και πέρα θα ακολουθήσω αυτήν την πορεία».

Φροντιστήριο Θεμέλιο

Γιάννος Ξυδίας - Τμήμα Βιολογίας στο Ηράκλειο - 17.895 μόρια

«Είχα διαβάσει αρκετά και είχα κάνει μεγάλη προσπάθεια. Νομίζω ότι το μυστικό είναι να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις για να μπορέσεις να ανταποκριθείς κυρίως στις ασκήσεις».

Φροντιστήριο Πρόσημο

Νικηφόρος Γιακουμέλος - Τμήμα Βιολογίας της Πάτρας - 17.832 μόρια

«Για να τα καταφέρεις χρειάζεται ηρεμία και να μην έχεις άγχος. Σίγουρα σημαντικό ρόλο παίζει και το περιβάλλον. Το φροντιστήριό μου στάθηκε δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια».

Φροντιστήριο Πρόσημο

 

Ιουλία Καψάλη – Μπήκε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πάτρας με 17.534 μόρια
«Δεν περίμενα να γράψω τόσο καλά, αλλά προσπάθησα πολύ γι΄αυτό τα τελευταία χρόνια. Ήμουν συγκεντρωμένη στο στόχο μου και είχα την υποστήριξη της οικογένειας και των καθηγητών του φροντιστηρίου μου».
Φροντιστήριο - Κόμβος

Ιουλία Καψάλη – Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πάτρας - 17.534 μόρια

«Δεν περίμενα να γράψω τόσο καλά, αλλά προσπάθησα πολύ γι΄αυτό τα τελευταία χρόνια. Ήμουν συγκεντρωμένη στο στόχο μου και είχα την υποστήριξη της οικογένειας και των καθηγητών του φροντιστηρίου μου».

Φροντιστήριο - Κόμβος

 

Κάλλια Βασιλικοπούλου – Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & ηχανικών Υπολογιστών - 17.709 μόρια

«Είμαι ευχαριστημένη με την επίδοσή μου στις εξετάσεις των πανελληνίων καθώς κατάφερα να περάσω στην σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών και τεχνολογίας υπολογιστών Πάτρας που ήταν η σχολή πρώτης μου επιλογής».

Φροντιστήριο Άτομο

Διονύσης Ζήσης - 59ος στο Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυηγών Πάτρας - 17.429 μόρια.

«Ήταν η πρώτη μου επιλογή και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Αυτό που θα με ενδιέφερε περισσότερο και θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό είναι τα συστήματα αυτοματισμού».

Φροντιστήριο Άνοδος

Θεοδώρα Γεωργακοπούλου – 3η στο Μαθηματικό Ιωαννίνων - 17.044 μόρια

"Δεν το περίμενα αυτό το αποτέλεσμα γιατί τα θέματα ήταν δύσκολα. Ειδικά στα μαθηματικά και τη φυσική. Είχα διαβάσει όμως όλη τη χρονιά. Ήμουν ψύχραιμη και έκανα ό, τι καλύτερο μπορούσα. Σίγουρα χρειάζεται καλή προετοιμασία".

Φροντιστήριο Πρόσημο

Παναγιώτα Γεωργοπούλου – 10η στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία της Πάτρας - 16.251 μόρια

«Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Από μικρή παίζω σαντούρι που είναι η μεγάλη μου αγάπη. Ήθελα λοιπόν να συνδυάσω τη μουσική με τα παιδαγωγικά και είμαι χαρούμενη που το όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα».

Φρονιτιστήριο Κόμβος

Φίλιππος Μαραγκός - 1ος  στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. Πάτρας - 12.600 μόρια

«Ήταν η πρώτη μου επιλογή αυτή η σχολή και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που τα κατάφερα και θα σπουδάσω αυτό που ήθελα».

Φροντιστήριο Πρόσημο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις