Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μια πρόταση γάμου-έκπληξη "πιάστηκε" κατά λάθος από φακό αμερικανού τουρίστα, που αναζητά τους πρωταγωνιστές - ΦΩΤΟ

Μια πρόταση γάμου-έκπληξη "πιάστηκε...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στα Χανιά της Κρήτης

Μια απρόσμενη πρόταση γάμου "έπιασε" ο φακός ενός αμερικανού τουρίστα στην Ελλάδα και ειδικότερα στα Χανιά της Κρήτης. Ο Τζούλιους Γκουγιέρ τραβούσε φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα στο παλιό ενετικό λιμάνι των Χανίων, όταν εντόπισε τις σιλουέτες ενός ζευγαριού. Συνέχισε να τραβά φωτογραφίες και με έκπληξή του διαπίστωσε πως ο νεαρός έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του, όταν γονάτισε και της πρόσφερε ένα δαχτυλίδι.

Ολες οι φωτογραφίες του αμερικανού ερασιτέχνη φωτογράφου, έγιναν απο μεγάλη απόσταση και με τηλεφακό. Μάλιστα εντυπωσιάστηκε τόσο με το "timing" και τη συναισθηματική αξία των φωτογραφιών που αιχμαλώτισε, που ξεκίνησε προσπάθεια αναζήτησης του ζευγαριού, κοινοποιώντας τις φωτογραφίες και ζητώντας από όποιον γνωρίζει κάτι για το ζευγάρι αυτό να τον ενημερώσει, ώστε να του παραχωρήσει τις όμορφες φωτογραφίες που εντελώς τυχαία μπόρεσε να τραβήξει.

"Θα ήθελα κάποιος αναγνώστης να με βοηθήσει να εντοπίσω ποιο είναι το ζευγάρι, ώστε να μπορώ να του δώσω τις φωτογραφίες" γράφει ο αμερικανός τουρίστας στο facebook ενώ δημοσιεύει και κάποιες από τις φωτογραφίες που τράβηξε.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight