Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θ. Νταβλούρος: Οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν την αυταπάτη ότι παραμυθιάζουν ακόμη την κοινωνία!

Θ. Νταβλούρος: Οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν τη...

ΔΕΙΤΕ τι αναφέρει ο πρώην βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ

Με αφορμή την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια ο πρώην βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Θανάσης Νταβλούρος έκανε την ακόλουθη γραπτή δήλωση: "Εάν δεν είχε προκύψει η πολύνεκρη εθνική τραγωδία που προκάλεσε ο πύρινος όλεθρος στην Ανατολική Αττική, οι ανεκδιήγητοι κυβερνώντες ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα είχαν στήσει μια μεγαλοπρεπή φιέστα για να πανηγυρίσουν τη δήθεν έξοδο της χώρας από τα μνημόνια!

Αλλά ακόμη και χωρίς γιορτές, με το γνωστό, απύθμενο, πολιτικό θράσος που τους διακρίνει, διατρανώνουν ότι βγάζουν την Ελλάδα από τη μνημονιακή εποχή αυτοί που:

*Υπόσχονταν την κατάργηση του μνημονίου «με ένα νόμο και με ένα άρθρο» και φέρνοντας άλλα δύο, δικά τους, μνημόνια βύθισαν τον τόπο ακόμη περισσότερο σ’ αυτά, χρεώνοντας τον ελληνικό λαό με επιπλέον 200 δισεκατομμύρια, που είναι ο ασήκωτος λογαριασμός της ανικανότητας τους και της ανευθυνότητας τους.

*Έταζαν την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και αυτές τις μέρες στέλνουν στις Ελληνίδες και στους Έλληνες τα αυξημένα εκκαθαριστικά του.

*Διακήρυτταν τη χορήγηση 13ης σύνταξης και ψήφισαν την περικοπή των συντάξεων και τη μείωση του αφορολόγητου.

*Έλεγαν ότι θα καθόριζαν τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ και όσες νέες και νέοι δεν έχουν χτυπηθεί από την ανεργία και απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα εργάζονται σχεδόν για τα μισά.

Αυτοί, λοιπόν, οι ίδιοι, έρχονται σήμερα και λένε ότι τελείωσαν τα μνημόνια, όταν έχουν δεσμεύσει την πατρίδα μας για την επίτευξη υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων σε βάθος χρόνων και οι επιπτώσεις της ανάλγητης, τυχοδιωκτικής, πολιτικής τους δοκιμάζουν σκληρά την ελληνική κοινωνία.

Ο μεγαλύτερος λαοπλάνος πρωθυπουργός στη νεώτερη πολιτική ιστορία της χώρας, σε μια αναλαμπή ομολογίας, είχε πει στη Βουλή ότι αυτός και οι σύντροφοι του είχαν αυταπάτες. Και είναι αυτές τις αυταπάτες που πλήρωσαν και εξακολουθούν να πληρώνουν οι πολίτες

Αλλά το χειρότερο για τους ίδιους είναι ότι εξακολουθούν να έχουν αυταπάτες, πιστεύοντας ότι ο κόσμος παραμυθιάζεται ακόμη από τα ψεύτικα τα λόγια τους τα μεγάλα. Γι’ αυτό και η πτώση τους, που είναι θέμα χρόνου, θα είναι εκκωφαντική."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις