Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χειροπέδες για να ναρκωτικά και κλοπές στην Αιτωλοακαρνανία

Χειροπέδες για να ναρκωτικά και κλοπές σ...

Εξιχνιάστηκε κλοπή

Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου ένας 56χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δενδρύλλιο κάνναβης, το ύψος του οποίου ξεπερνούσε τα τρία μέτρα.

Εξιχνιάστηκε, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, κλοπή κοσμημάτων, που είχε διαπραχθεί σε οικία Έλληνα, στις 31-3-2018, στο Μεσολόγγι.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών αφού αξιοποιήθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα που είχαν ληφθεί στον τόπο του περιστατικού, εξακριβώθηκε ότι δράστης της κλοπής είναι ένας 19χρονος  τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 19χρονου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Ναυπάκτου, από αστυνομικούς της Ομάδας πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, τέσσερις άνδρες ηλικίας 20,18,18 και 14 ετών, διότι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου απέρριψαν στο έδαφος συσκευασίες, που περιείχαν (6,3) γραμμάρια κάνναβης και ένα τρίφτη της ναρκωτικής ουσίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις