Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κι επισήμως Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος - Η σύντομη τελετή παράδοσης - παραλαβής - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κι επισήμως Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ο Αριστεί...

Σε έντονα φορτισμένο κλίμα

Σε μια λιτή, σύντομη και ανευ πρωτοκόλλου τελετή που ολοκληρώθηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τα θυματα της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής στην αρχηγεία της Ελληνικής Αστυνομίας σήμερα το πρωί.

Ο Πατρινός Αριστείδης Ανδρικόπουλος παρέλαβε καθήκοντα αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. από τον απερχόμενο Κωνστατνίνο Τσουβάλα επισημαίνοντας: «Εύχομαι να μην ξαναζήσουμε παρόμοια τραγωδία, θα καταβάλω τα μέγιστα. Οι πολίτες μας χρειάζονται και πρέπει να είμαστε κοντά τους».

 

Από την πλευρά του ο επίτιμος πλέον αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνος Τσουβάλας απευθυνόμενος στον κ. Ανδρικόπουλο τόνισε: «Φίλε Αριστείδη, θέλω  να μου τους αγαπάς, να μου τους σέβεσαι και να μου τους προσέχεις όλους, έναν προς έναν, μία προς μία. Θέλω να γνωρίζετε ότι προσπαθήσαμε. Ότι εξαντλήσαμε τις δυνάμεις μας. Αλλά θέλω επίσης να γνωρίζετε ότι θα θέλαμε να είχαμε τη δυνατότητα να πράξουμε και πάνω από τις δυνάμεις μας, ώστε στους πάρα πολλούς διασωθέντες να είχαν προστεθεί και όλοι εκείνοι που τελικά έχασαν τη ζωή τους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις