Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λιγότερες από τις μισές χειρουργικές αίθουσες ανοιχτές για τα έκτακτα περιστατικά στο Ρίο-Πρέπει να βγουν οι άδειες κι αναβάλλονται όλα τα τακτικά χειρουργεία

Λιγότερες από τις μισές χειρουργικές αίθ...

Ελάχιστο το προσωπικό, πολλά τα προβλήματα...

Στην αναβολή των προγραμματισμένων χειρουργείων και την αντιμετώπιση κατά προτεραιότητα των έκτακτων περιστατικών προχώρησε ο χειρουργικός τομέας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει για τον Αύγουστο για να βγουν οι άδειες του ελάχιστου προσωπικού. Έτσι αποφασίστηκε , σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πελοπόννησος» από τις 9 χειρουργικές αίθουσες να λειτουργούν μόλις οι 4.

Κοιτάζοντας κανείς τη λίστα των χειρουργείων που δημοσιοποιείται στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου, διαπιστώνει ότι υπάρχουν εκατοντάδες τακτικά περιστατικά στην αναμονή για χειρουργεία.

Πρόκειται για περιστατικά τα οποία εξετάστηκαν από την περασμένη χρονιά (2017) και ακόμα δεν έχει προγραμματιστεί το χειρουργείο τους. Η αναβολή δε αυτών που είχαν προγραμματιστεί για την περίοδο αυτή μοιραία θα συμβάλλει στη διόγκωση της λίστας αναμονής.

Μία πρόχειρη καταμέτρηση των ορθοπαιδικών περιστατικών που αναγράφονται στη λίστα των χειρουργείων του νοσοκομείου, τα οποία δεν έχουν προς το παρόν προγραμματιστεί για επέμβαση, ξεπερνούν τα 1.000.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις