Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο με τον θάνατο των δίδυμων κοριτσιών – Πέθαναν αγκαλιά μαζί με τον παππού και τη γιαγιά τους

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο με τον θάνατ...

Μια από τις αμέτρητες ανθρώπινες ιστορίες που δυστυχώς γράφτηκαν στις στάχτες στο Μάτι

Το τραγικό τέλος που  είχε η ιστορία των διδύμων κοριτσιών, της Σοφίας και της Βασιλικής Φιλιπποπούλου, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Τα δίδυμα αγγελούδια χάθηκαν στις φλόγες, αγκαλιά με τους παππούδες τους.

Είναι μια από τις αμέτρητες ανθρώπινες ιστορίες που δυστυχώς γράφτηκαν στις στάχτες στο Μάτι.

Το διαδίκτυο από χθες το βράδυ που έγινε γνωστή η τραγική είδηση έχει κατακλυστεί από μηνύματα θλίψης, πόνου και θρήνου για τα δυο αγγελούδια που έφυγαν από τη ζωή.

Ένα συγκλονιστικό post δημοσίευσε σήμερα στενός φίλος της οικογένειας.

Δημοσιεύει μια φωτογραφία με τα δίδυμα κορίτσια και γράφει:

«Καλό  Παράδεισο ψυχούλες μου

Πολλά τα δάκρυα

Τι γίνεται ρε μ@λ@κα;

Δεν το πιστεύω, πες μου

ότι μου κάνετε πλάκα…

Αντίο αγάπες μου. Μαζί γεννηθήκατε, μαζί φύγατε. Ο κύριος Φίλιππος σας έχει στην αγκαλιά του και η κυρία Σοφία σας λέει καλαμπούρια με τη γαλήνια φωνή της. Αντίο».

Τα δίδυμα αδερφάκια, οι 9χρονες Βασιλική και Σοφία Φιλιπποπούλου, αγνοούνταν από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Όλοι ήλπιζαν ότι τελικά οι γονείς τους θα τα έβρισκαν ζωντανά, ωστόσο ο επίλογος ήταν ο πλέον τραγικός που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Υπενθυμίζεται ότι, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, οι γονείς των άτυχων κοριτσιών κλήθηκαν να δώσουν πρόσθετο δείγμα DNA. Πιο συγκεκριμένα, κλήθηκαν να πάνε προσωπικά αντικείμενα των δύο παιδιών, προκειμένου να απομονωθεί DNA για να γίνουν διασταυρώσεις. 


Η γιαγιά και ο παππούς των δίδυμων κοριτσιών

Η γιαγιά και ο παππούς των δίδυμων κοριτσιών

Η γιαγιά και ο παππούς των δίδυμων κοριτσιών

Οι εννιάχρονες δίδυμες είχαν προσελκύσει το διεθνές ενδιαφέρον, καθώς η υπόθεση της αναζήτησής τους έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα The Times του Λονδίνου.

Το θρίλερ επιτάθηκε, όταν ο πατέρας τους νόμισε ότι είδε τα κορίτσια του να αποβιβάζονται από βάρκες με διασωθέντες από τη θάλασσα. Όπως αποδείχθηκε, όμως, δεν επρόκειτο για τα δυο κορίτσια.

Το χρονικό της ελπίδας για τα δίδυμα αγγελούδια

Ο πατέρας τους, Γιάννης Φιλιππόπουλος, είπε λίγα 24ωρα μετά την τραγωδία πως τις αναγνώρισε σε σκάφος που διέσωσε ανθρώπους από τη θάλασσα και τους μετέφερε στο λιμάνι της Ραφήνας.

Ο Γιάννης Φιλιππόπουλος δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι τυχαία είδε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και σε αυτό, τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του αναγνώρισαν τα κοριτσάκια τους. Στα πλάνα, δίπλα στα παιδιά που ο κ. Φιλιππόπουλος αναγνώρισε ως τις κόρες του, στεκόταν ένας άνδρας.

Αμέσως έγιναν εκκλήσεις, τόσο από τον καπετάνιο του σκάφους όσο και από τον επικεφαλής των διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να εμφανιστεί στις αρχές ο άνδρας αυτός αλλά και μια άλλη γυναίκα, που ήταν μαζί με άλλα δυο κοριτσάκια που κάθονταν μαζί με τις 9χρονες στο σκάφος.

Η ανατροπή

Tο πρωί της Τετάρτης (25.07.2018) στο αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας. Και είπε στους αστυνομικούς ότι τα παιδιά στα οποία στέκεται δίπλα την ώρα της διάσωσης είναι τα δικά του παιδιά. Εκτίμησε πως ίσως ο πατέρας των 9χρονων κοριτσιών, μέσα στην αγωνία του για τα παιδιά του, να έχει μπερδευτεί.

Κάτι που είναι φυσικά απόλυτα λογικό. Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί πώς μπορεί να αισθάνονταν οι γονείς των κοριτσιών, ενώ εκείνα αγνοούνταν….

Ο Γιάννης Φιλιππόπουλος επίσης βρέθηκε εκείνη την ημέρα στο αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας για να δώσει κατάθεση για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις