Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Tαυτοποιήθηκε η σορός του Δημήτρη Τουρναβίτη, συζύγου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη

Tαυτοποιήθηκε η σορός του Δημήτρη Τουρνα...

Άγνωστη ακόμα η τύχη της

Τραγική εξέλιξη για τον αθλητή Δημήτρη Τουρναβίτη - Ταυτοποιήθηκε πως είναι ανάμεσα στους νεκρούς από τη φωτιά που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο στο Γουδί - Άγνωστη ακόμα η τύχη της συζύγου του και ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη.

Το ζευγάρι φέρεται να είχε αναζητήσει καταφύγιο στην παραλία στο Μάτι, στο Κόκκινο Λιμανάκι Περισσότερα σε λίγο.

Η σορός του ταυτοποιήθηκε, μέσω DNA, το πρωί της Παρασκευής (27.07.2018), όταν κλήθηκε να μεταβεί στο νεκροτομείο στο Γουδί, όπου μεταφέρονται οι σοροί των θυμάτων από τη φωτιά στην Αττική, ο αδερφός του, Κώστας.

Ο Κώστας Τουρναβίτης δεν είχε σταματήσει εδώ και πέντε μέρες να αναζητά τον αδερφό του και τη νύφη του. Το ζευγάρι έμενε μόνιμα στο Μάτι και το μοιραίο απόγευμα είχε προσπαθήσει να ξεφύγει από την πύρινη λαίλαπα. Είχαν μαζί τους ένα από τα σκυλιά τους, το οποίο βρέθηκε στην παραλία στο Μάτι και γι’ αυτό οι έρευνες του Κώστα Τουρναβίτη είχαν επικεντρωθεί στη θάλασσα.

Το πρωί της Παρασκευής, οι έρευνες συνεχίζονταν. Όταν έγινε το τηλεφώνημα από το νεκροτομείο. Ο Κώστας Τουρναβίτης ειδοποιήθηκε να μεταβεί εκεί. Η σορός του αδερφού του είχε ταυτοποιηθεί μέσω του DNA που είχε δώσει πριν μερικές μέρες. Έφτασε εκεί μαζί με έναν φίλο φίλο του. Έμαθε το τραγικό νέο συγκλονισμένος. «Ταυτοποιήθηκε η σορός του αδερφού μου. Για τη Χρύσα δεν ξέρουμε ακόμα» ήταν το μόνο που κατάφερε να πει στο tlife.gr.

Η Χρύσα Σπηλιώτη και ο Δημήτρης Τουρναβίτης ζούσαν χρόνια στο Μάτι Αττικής. Όταν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (23.07.2018) ξέσπασε η φωτιά, ήταν ανάμεσα σε εκείνους που προσπάθησαν να φτάσουν στη θάλασσα για να σωθούν.

Τα αυτοκίνητά τους βρέθηκαν καμένα στο οικόπεδο του θανάτου, στο χώρο όπου εντοπίστηκαν τα 26 θύματα, ανάμεσά τους πολλά παιδιά.

Η Χρύσα Σπηλιώτη, όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης σπιτιού που βρίσκεται στο σημείο και άνοιξε την πόρτα για να περάσει ο κόσμος και να κατέβει τα σκαλιά προς την παραλία, κατάλαβε ότι είχε χάσει τον σύζυγό της και επέστρεψε για να τον αναζητήσει.

Με πληροφορίες από newsit.gr και tlife.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight