Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Χαμός» με τα ακαθάριστα οικόπεδα στην Πάτρα – Αυξήθηκαν οι καταγγελίες στον Δήμο μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική

«Χαμός» με τα ακαθάριστα οικόπεδα στην Π...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Καταγγέλλουν στον Δήμο περιπτώσεις οικοπέδων που αποτελούν κίνδυνο

Αυξημένες είναι οι καταγγελίες που δέχεται ο Δήμος Πατρέων για ακαθάριστα οικόπεδα στην Πάτρα, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν «βόμβα» σε περίπτωση πυρκαγιάς, ή ακόμα και εστία πρόκλησης φωτιάς.

Τις τελευταίες ημέρες όπου όλοι γίναμε μάρτυρες μια μεγάλης εθνικής τραγωδίας στην Ανατολική Αττική με περισσότερους από 80 νεκρούς, οι καταγγελίες που δέχεται ο Δήμος, έχουν αυξηθεί αισθητά.

Ως γνωστόν , από την έναρξη της αντιπυρικής διαδικασίας ,ο Δήμος Πατρέων ενημέρωσε για την ανάγκη οι ιδιοκτήτες να προχωρήσουν στον καθαρισμό των οικοπέδων τους, αλλά και στα πρόστιμα που προβλέπει ο νόμος στην περίπτωση που δεν καθαριστούν.

Την ίδια ώρα από τη Δευτέρα και οι υπηρεσίες της πυροσβεστικής στην Αχαΐα είναι σε αυξημένη ετοιμότητα, με το προσωπικό να είναι σε επιφυλακή.

Ως προς τη «θωράκιση» της περιοχής απέναντι σε μια φωτιά ακόμα εκτελούνται σε κάποιες περιπτώσεις εργασίες καθαρισμού και διάνοιξης αγροτικών δρόμων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις