Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αγνοείται η γνωστή στο Πατρινό κοινό ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη- Ήταν στο σπίτι της στο Μάτι

Αγνοείται η γνωστή στο Πατρινό κοινό ηθο...

Το όνομά της αναρτήθηκε στην ειδική πλατφόρμα

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στα δεκάδες άτομα που αγνοούνται βρίσκεται και η αγαπητή ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη η οποία έχει έρθει αρκετές φορές με παραστάσεις και στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο σπίτι της στο Μάτι.

Το όνομά της έχει αναρτηθεί στην ειδική πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί για όσους αγνοούνται. Την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά "Το Καρέ της Ντάμας". Στη συνέχεια έκανε γκεστ εμφανίσεις σε διάφορους τηλεοπτικούς ρόλους όπως στο 10 Λεπτά Κήρυγμα. Εκεί που αφοσιώθηκε όμως είναι το θέατρο και η συγγραφή έργων.

Η χαμογελαστή ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας Χρύσα Σπηλιώτη έχει μία πολύ καλή σχέση συνεργασίας με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Είχε παίξει στο έργο "Με Δύναμη από την Κηφισιά" στην Πάτρα ενώ είχε παρουσιαστεί και το δικό της έργο "Ποιος ανακάλυψε την Αμερική" σε παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας επί καλλιτεχνικής διεύθυνσης Θέμη Μουμουλίδη. Η παράσταση αυτή μάλιστα είχε παιχθεί στο θεατράκι Αγορά.

Όπως μάθαμε, η Χρύσα Σπηλιώτη συζητούσε τον περασμένο χειμώνα με το ΔΗΠΕΘΕ να φέρει κάποια άλλη παράσταση της στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων της Πάτρας αλλά τελικά δεν έγινε.

Εκτός από την Χρύσα Σπηλιώτη στους αγνοούμενους είναι και ο σύζυγός της Δημήτρης Τουρναβίτης, αθλητής αλιείας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight