Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Περίμεναν επί ώρα όρθιοι και στριμωγμένοι για το "Mamma Mia" στην Πάτρα!

Περίμεναν επί ώρα όρθιοι και στριμωγμένο...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Απελπίστηκαν οι θεατές έξω από το στάδιο

Ένταση, νεύρα, ορθοστασία και απελπισία... επικρατούσαν χθες το βράδυ έξω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Από νωρίς, από τις 8 το απόγευμα, ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται καθώς η παράσταση “Mamma Mia” ήταν προγραμματισμένη για τις 21:30.

Όσο η ώρα περνούσε ο κόσμος που περίμενε για να μπει στο στάδιο αυξανόταν. Από τις 9 παρά τέταρτο και μετά… η κατάσταση άρχισε να γίνεται απελπιστική και πάνω απ’ όλα ασφυκτική καθώς οι πόρτες δεν άνοιγαν προκειμένου να αρχίσει να μπαίνει ο κόσμος και να γίνει αποσυμφόρηση.

Η κατάσταση ήταν τόσο άσχημη και δύσκολη που μία 65χρονη αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία- ουσιαστικά λιποθύμησε- ενώ ο Ερυθρός Σταυρός της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.

 

 

Τι έλεγαν οι θεατές στην είσοδο 

 

Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας άρχισαν να αναρωτιούνται για ποιο λόγο δεν ανοίγουν οι πόρτες. «Ας μας αφήσουν να καθίσουμε, κι ας αργήσει η παράσταση να ξεκινήσει», «Μα γιατί μας έχουν έτσι στριμωγμένους», «Απαράδεκτη κατάσταση», «Πρέπει να φωνάξουμε γαι να μας ανοίξουν» ήταν μόνο κάποιες από τις φράσεις που ακούσαμε.

Ο λόγος της καθυστέρησης παρέμεινε άγνωστος καθώς δεν τον εξήγησε κανείς, ούτε από τον Δήμο (η παράσταση ήταν στο πλαίσιο του φεστβάλ) ούτε από την παραγωγή.

 

Οι πόρτες τελικά άνοιξαν στις 21.15(!!!) ενώ η παράσταση ξεκίνησε στις 21:50 όταν όλοι οι θεατές είχαν τακτοποιηθεί στις θέσεις τους.

Οι πατρινοί που τη χθεσινή δύσκολη μέρα βρέθηκαν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο προκειμένου να παρακολουθήσουν την πολυσυζητημένη παράσταση ήταν αρκετοί.

Από τη μία η ταλαιπωρία στην είσοδο και από την άλλη ο καιρός ήταν ασταθής (ο κίνδυνος για βροχή ήταν ορατός αφού κάποιες ψιχάλες έπεσαν) έφεραν αρκετά εμπόδια αλλά μάλλον το θέαμα που κράτησε για δυόμιση ώρες αποζημίωσε τους θεατές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις