Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλέξης Τσίπρας: Με προβληματίζουν τα παράλληλα μέτωπα- Στο Κέντρο Επιχειρήσεων ο Πρωθυπουργός

Αλέξης Τσίπρας: Με προβληματίζουν τα παρ...

"Παρά τις αντίξοες συνθήκες θα καταφέρουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τεθούν σε έλεγχο", υποστηρίζει ο πρωθυπουργός

00:15 Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί, πώς ξεκίνησαν τα πύρινα μέτωπα και τι προβλέπει ο σχεδιασμό για το πρωί οπότε και στη μάχη με τις φλόγες θα ριχτούν και τα εναέρια μέσα.

 

 

23:40 Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στην Αττική έφθασε μόλις τώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός πήγε στο κέντρο επιχειρήσεων απευθείας από το αεροδρόμιο, επιστρέφοντας εκτάκτως από την Βοσνία όπου βρισκόταν.

 

21:00 Επιστρέφει εκτάκτως από την Βοσνία όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός πήρε αυτή την απόφαση λόγω της έκτακτης ανάγκης που επικρατεί στην Αττική με τις μεγάλες πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο κ. Τσίπρας δεν θα παραμείνει τελικά στην Βοσνία για την τελετή βράβευσής του.

 

20:20 Το προβληματισμό του για τα τρία πύρινα μέτωπα στην Αττική εξέφρασε από το Μόσταρ της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης, όπου βρίσκεται, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υπογραμμίζοντας όμως πως «παρά τις αντίξοες συνθήκες θα καταφέρουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τεθούν σε έλεγχο».

«Πριν ξεκινήσω να κάνω μια αναφορά σε μια μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα και έχει να κάνει με τρία παράλληλα μέτωπα στην Αττική, μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην Αττική.

Είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τους υπουργούς. Όλες οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν. Θέλω να πιστεύω ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες θα καταφέρουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τεθούν σε έλεγχο .

Με προβληματίζουν τα παράλληλα τρία μέτωπα, οι παράλληλες εστίες, η σκέψη μου είναι εκεί» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις