Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γερμανία: Κρατείται ο δράστης που μαχαίρωσε 14 άτομα σε λεωφορείο – Δεν αποκλείουν τρομοκρατικό χτύπημα οι Αρχές

Γερμανία: Κρατείται ο δράστης που μαχαίρ...

Στην πόλη Λίμπεκ στη βόρεια Γερμανία

Οι εισαγγελικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρχει τρομοκρατικό υπόβαθρο στο περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε δημόσιο λεωφορείο στο Λίμπεκ, όπως έγραψε η γερμανική εφημερίδα Luebecker Nachrichten. "Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, περιλαμβανομένου του τρομοκρατικού υπόβαθρου" δήλωσε η γενική εισαγγελέας Ούλα Χινγκστ.

Την ίδια ώρα με μήνυμά της στο Twitter η γερμανική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν νεκροί κι ότι ο φερόμενος δράστης τελεί υπό κράτηση.

Νωρίτερα

Ο φερόμενος δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στο λεωφορείο στην πόλη Λίμπεκ στη βόρεια Γερμανία συνελήφθη, έγραψε η τοπική εφημερίδα LUEBECKER NACHRICHTEN.

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι τραυματίστηκαν, δύο εξ αυτών σοβαρά, σε μια φερόμενη επίθεση με μαχαίρι σε λεωφορείο, μετέδωσε νωρίτερα η γερμανική εφημερίδα, ενώ ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας είπε στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο NDR ότι δεν υπάρχουν νεκροί.

Νωρίτερα

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι τραυματίστηκαν, δύο εξ αυτών σοβαρά, σε μια φερόμενη επίθεση με μαχαίρι σε λεωφορείο στην πόλη Λίμπεκ στη βόρεια Γερμανία, έγραψε σήμερα η τοπική εφημερίδα Luebecker Nachrichten. Νωρίτερα, η αστυνομία στο κρατίδιο Σλέσβιχ-Χόλσταϊν, όπου βρίσκεται το Λίμπεκ, έστειλε μήνυμα στο Twitter ότι ισχυρές δυνάμεις της έχουν αναπτυχθεί στην πόλη.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στο Λίμπεκ» έγραψαν οι αρχές ασφαλείας στο tweet.

«Ερευνάμε την κατάσταση και θα μεταδώσουμε επιπλέον πληροφορίες αργότερα».

Η γερμανική εφημερίδα Bild ανέφερε πως έξι έως οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ένα «βίαιο επεισόδιο» σε λεωφορείο στην πόλη Λίμπεκ στη βόρεια Γερμανία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις