Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποιοι mega stars και celebrities έχουν επισκεφθεί μέχρι στιγμής την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι

Ποιοι mega stars και celebrities έχουν ε...

Ρονάλντο, Μάθιου Μακόναχι, Τζίτζι Χαντίντ, Πολ Μακ Κάρντεϊ, Ρίτσαρντ Γκιρ κ.α.

Το ελληνικό καλοκαίρι των σταρ και των διεθνών celebrities ξεκίνησε και φέτος. Οι αφίξεις είναι πολλές και σημαντικές, αν και βρισκόμαστε στο ξεκίνημα  του καλοκαιριού. Την αρχή έκανε ο Πολ Μακ Κάρντει των Beetles, ο οποίος επισκέφθηκε από την Ακρόπολη μέχρι την Μύκονο, συνοδεύομενος από την πανύψηλη σύζυγό του.

Τι έγινε στο πάρτυ του Nammos με Χαντίντ, Ρατακόφσκι, Μος, παρά το 48ωρο λουκέτο - ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Επόμενη χολιγουντιανή άφιξη ήταν αυτή του βραβευμένου με όσκαρ ηθοποιού Μάθιου Μακόναχι,ο οποίος βρέθηκε στην Μύκονο οικογενειακώς. Εκτός από τη σύζυγο και τα παιδιά του ο σταρ κυκλοφορούσε αγκαζέ με την μητέρα του, ενώ στην παρέα του ήταν η Μαριάννα Λάτση και ο Τέρυ Ντούγκας.

Ο Μπιλ Μάρει ήταν άλλος ένας από τους γνωστούς ηθοποιούς που επισκέφθηκε την χώρα μας συνδυάζοντας δουλειά ( εμφανίστηκε στο Ηρώδειο) και διακοπές.

Η εγκυμονούσα Κέητ Χάντσον σταθερή στο ραντεβού της με την Σκιάθο ήρθε επίσης οικογενειακώς συνοδευόμενη για μια ακόμη φορά από την μητέρα της Γκόλντι Χόουν.

Με ερωτική διάθεση στην Μεσσηνία ο Κριστιάνο Ρονάλντο - ΦΩΤΟ

Τζίτζι Χαντίντ, Κέητ Μος και Έμιλι Ρατακόφσκι άναψαν φωτιές στην κοσμική Μύκονο εγκαινιάζοντας το Nammos Village, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντάλλασε αγάπες και τρυφερά ενσταντανέ με την σύντροφό του στην Μεσσηνία. Εξάλλου ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου επισκέφθηκε και πέρυσι το Costa Navarino και επέστρεψε και φέτος μετά την ολοκλήρωσή των εμφανίσεών του στο Μουντιάλ.

Σταθερή στην αγάπη της για την Κυλλήνη ο πριγκίπισσα του Μαρόκου, η οποία ήρθε με συνοδεία 20 οχημάτων και ιδιωτική πτήση στο αεροδρόμιο του Αράξου.

Τέλος στον κατάλογο με τους σταρ του χόλιγουντ πρέπει να προστεθεί και ο Ρίτσαρντ Γκιρ ο οποίος θεάθη στο αιγέο με τη νέα του σύζυγο να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight