Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών μετείχε ο Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος

Σε πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον Καθ...

Η Θεία λειτουργία έγινε με πρωτοβουλία των Αρκάδων της Αττικής

Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο έγινε την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 το πρωί στον Καθεδρικό Ιερό Ναό των Αθηνών που ήταν αφιερωμένο στους Πολιούχους της Τριπόλεως Αγίους νεομάρτυρες Παύλο και Δημήτριο.

Στη Θεία λειτουργία που πραγματοποιήθηκε για τους Αρκάδες που διαμένουν στην Αθήνα, παρέστησαν και συμμετείχαν τόσο ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος όσο και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος που συνοδευόταν και από τον διάκονο Σεραφείμ.

Επίσης όπως είδαμε και στην τηλεοπτική μετάδοση της Θείας λειτουργίας από την ΕΡΤ1, συλλειτούργησαν και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αρδαμερίου και Αγ. Όρους κ.κ. Θεόκλητος καθώς και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ, ο οποίος και κήρυξε το Θείο λόγο. Στον λόγο της πανηγυρικής Θείας λειτουργίας και σύναξης αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης κ.κ. Αλέξανδρος, σύμφωνα με το σάιτ arcadiaportal.gr.  Το πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών τελέστηκε με πρωτοβουλία των Αρκάδων της Αττικής.

Ο Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ως γνωστόν κατάγεται από τη Λουκά Τριπόλεως.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις