Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πάνος Σκουρολιάκος ήρθε στο ΑΤΕΙ της Πάτρας να καμαρώσει τον πτυχιούχο γιο του

Ο Πάνος Σκουρολιάκος ήρθε στο ΑΤΕΙ της Π...

Στην τελετή ορκωμοσίας και ο παίκτης του ριάλιτι "Power of love" Σωτ. Τραχάνης

Στην Πάτρα βρέθηκε την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 ο γνωστός ηθοποιός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής Πάνος Λουκά Σκουρολιάκος. Ο λόγος δεν ήταν κάποια πολιτική συγκέντρωση ή ομιλία αλλά επισκέφθηκε την Πάτρα για να δει από κοντά και να καμαρώσει το γιο του, που πήρε το πτυχίο του από το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Η τελετή ορκωμοσίας έλαβε χώρα σε συγκινητικό όσο και ενθουσιώδες κλίμα την Τρίτη το πρωί και αφορούσε στους αποφοίτους του τμήματος Εφαρμογών πληροφορικής στην Διοίκηση και την οικονομία. Το συγκεκριμένο τμήμα που ήταν στον Πύργο συγχωνεύτηκε στο ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Στο μεταξύ εκτός από τον γιο του Πάνου Σκουρολιάκου που έλαβε το πτυχίο του την περασμένη Τρίτη, ένα ακόμη γνωστό παιδί, αυτή τη φορά από την περιοχή της Πάτρας, ο Σωτήρης Τραχάνης από τον Αλισσό ορκίστηκε και έλαβε το πτυχίο του από το τμήμα Εφαρμογών πληροφορικής. Ο Σωτήρης Τραχάνης είχε λάβει μέρος στο πολυσυζητημένο ριάλιτι του Σκάι «Power of love» που παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου ενώ παλιότερα είχε γίνει γνωστός ως σωσίας του Αχαιού τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου.

Ο Σωτήρης Τραχάνης που είναι ένα νέο γοητευτικό παιδί, λόγω της παρουσίας του στο δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι ζευγαρώματος έχει αποκτήσει θαυμάστριες και τη στιγμή που ακούστηκε το όνομα του και ανέβηκε να πάρει το πτυχίο του, στο Συνεδριακό του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Κουκούλι στην Πάτρα, πολλοί τον αναγνώρισαν.

Παρών στην όμορφη τελετή ορκωμοσίας ήταν ο Πρόεδρος του ΑΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας καθηγητής Βασίλης Τριανταφύλλου και ο επικεφαλής στο τμήμα Δημοσίων και Διεθνών σχέσεων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Γιάγκος Ιγγλέσης που είχε και την ευθύνη της τελετής της ορκωμοσίας.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight