Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση του συλλόγου Ενορίας Ζωοδόχου Πηγής Περιβόλας

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση του σ...

Την περασμένη Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 το βράδυ

Την περασμένη Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 ο πολιτιστικός σύλλογος «Ενορίας Ζωοδόχου Πηγής Περιβόλας» σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο καλλιτεχνικών αναζητήσεων «Ονείρου… Δράσεις» αποχαιρέτησαν την χρονιά που πέρασε και καλωσόρισαν το καλοκαίρι με μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στους μικρούς φίλους της περιοχής, στον προαύλιο χώρο του 20ου Γυμνασίου Περιβόλας.

Η παιδική θεατρική ομάδα «Ονείρου… Δράσεις» παρουσίασε την παιδική παράσταση «Ο Μικρός  Πρίγκιπας» του Αντουάν Ντε Σαιντ Εξυπερύ σε θεατρική διασκευή του Μίμη Κουγιουμτζή και σκηνοθεσία της Κατερίνας Μιχαλοπούλου. Επίσης μικροί μαθητές χόρεψαν σε μοντέρνους ρυθμούς και στο τέλος απονεμήθηκαν τα πτυχία που πήραν σε πρόσφατο διαγωνισμό Αγγλικής γλώσσας οι μαθητές της Περιβόλας και του Σουλίου.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η προσφορά των παιδιών στο φιλανθρωπικό σωματείο Χέρι-Χέρι, όπου πρόσφεραν όλα τα έσοδα από το παζάρι που είχαν δημιουργήσει με δικές τους πήλινες χειροτεχνίες.

Η κυρία Αγγελική Νικολοπούλου ήταν εκεί ως εκπρόσωπος του σωματείου και ευχαρίστησε εγκάρδια τα παιδιά.

Παρέστησαν ο πρόεδρος του συλλόγου «Ενορίας Ζωοδόχου Πηγής Περιβόλας» Θανάσης Κουτσοσπύρος και οι Κώστας Στεφανόπουλος, Τέτη Δραγώνα και Ιωάννα Ευαγγελάτου επίσης από τον σύλλογο της Περιβόλας καθώς και ο διευθυντής του γυμνασίου Χρίστος Χριστακούδης, ο οποίος παραχώρησε με χαρά το χώρο του σχολείου.

*Η θεατρική δραστηριότητα του συλλόγου θα συνεχιστεί με την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Η τρελή του Σαγιό» του Ζαν Ζιροντού από το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 στις 21.00 στον ίδιο χώρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight