Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνεχίζουν την απεργία - αποχή από την παράδοση βαθμολογίας οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στα δημόσια ΙΕΚ

Πάτρα: Συνεχίζουν την απεργία - αποχή απ...

Ανοικτή επιστολή από τον Νεκτάριο Καζάνη ενόψει της συνάντησης με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης

Ανοικτή Επιστολή στους συναδέλφους του καθηγητές για τα Εσπερινά λύκεια και όχι μόνο έδωσε στη δημοσιότητα ο Καζάνης Νεκτάριος καθηγητής Ηλεκτρολόγος.

Όπως αναφέρει την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 θα υπάρξει συνάντηση των τοπικών ΕΛΜΕ (Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας) με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κι ενώ έχει τελειώσει κάθε εκπαιδευτική διαδικασία και με τον Υπουργό παιδείας να έχει ανακοινώσει στο διαδίκτυο ότι όλα είναι εντάξει και ότι δεν κλείνει κανένα Εσπερινό στην Πάτρα. Ο κ. Καζάνης διερωτάται γιατί αυτή η συνάντηση θα λάβει χώρα κελεκισμένων των θυρών ενώ παράλληλα επισημαίνει πως συνεχίζεται η Απεργία –Αποχή από την Παράδοση Βαθμολογίας στα ΙΕΚ μέχρι να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα των ωρομισθίων συναδέλφων καθηγητών που παραμένουν απλήρωτοι.

Επίσης οι καθηγητές δηλώνουν πως προετοιμάζονται για το Σεπτέμβρη γιατί αυτός ο Σεπτέμβρης θα μοιάζει με τον Σεπτέμβρη των Διαθεσιμοτήτων.

Η επιστολή έχει αναλυτικά ως εξής:

ΕΣΠΕΡΙΝΑ ΕΠΑΛ (ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ)

Συνάντηση των ΕΛΜΕ με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Τρίτη 3 Ιούνη 2018 μέσα στο κατακαλόκαιρο, αφού τέλειωσε κάθε Εκπαιδευτική διαδικασία και αφού μας ανακοίνωσε ο Υπουργός στο Διαδίκτυο ότι όλα είναι εντάξει και ότι δεν κλείνει κανένα Εσπερινό στην Πάτρα!!!!

Αυτή την Τρίτη οι Φωστήρες του Συνδικαλιστικού Κινήματος των ΕΛΜΕ της Δυτικής Ελλάδας Αχαΐας Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας κεκλεισμένων των Θυρών συναντιούνται με το Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Προς τι αυτή η συνάντηση ;

Για να μεταφερθεί η απόφαση του Υπουργού (Ότι δηλαδή δεν κλείνει κανένα ΕΠΑΛ Εσπερινό αλλά θα υπάρχει η Ειδικότητα στον νομό, δηλαδή ότι δεν κλείνουν κάθετα αλλά κλείνουν οριζόντια);

Για να μεταφερθεί η απόφαση ότι θα βγουν κάποιοι υπεράριθμοι αλλά δεν πειράζει θα το λύσουμε το πρόβλημα;

Γιατί αυτή η συνάντηση με τον Περιφερειακό δεν έγινε από τα συνδικάτα των καθηγητών πριν την λήξη της σχολικής χρονιάς;

Τότε που υπήρχε κίνημα.

Τότε που φωνάζαμε μαύρο στην Κυβέρνηση αν κλείσει τα Εσπερινά σχολεία.

Γιατί αυτή η συνάντηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών μακριά από τα αυτιά των Εκπαιδευτικών μεταξύ 5 - 6 συνδικαλιστών και του Περιφερειακού;

Όλα αυτά γεννούν ερωτήματα και θέλουν απαντήσεις και από την Διοίκηση και από τα συνδικάτα.

Η επίθεση που δεχόμαστε είναι βαθιά και παρατεταμένη.

Την στάση της Διοίκησης την γνωρίζουμε.

Τα συνδικάτα οφείλουν να επιλέξουν τον καθαρό δρόμο του αγώνα, ανοιχτά μπροστά στους Καθηγητές και όχι σε κλειστά δωμάτια κατόπιν εορτής .

Συνεχίζουμε λοιπόν την Απεργία –Αποχή από την Παράδοση Βαθμολογίας στα ΙΕΚ μέχρι να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα των ωρομισθίων συναδέλφων, προετοιμαζόμαστε για το Σεπτέμβρη γιατί αυτός ο Σεπτέμβρης θα μοιάζει με τον Σεπτέμβρη των Διαθεσιμοτήτων.

Και τραβάμε λίγο το αυτί όλων των συνδικαλιστών με την προϋπόθεση ότι αγωνιζόμαστε και συμμετέχουμε στις συνελεύσεις και τις κινητοποιήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις