Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Άρχισαν τα όργανα στο facebook μετά τη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη

Άρχισαν τα όργανα στο facebook μετά τη σ...

Ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γκοτσόπουλος αφήνει αιχμές και συσχετίζει την πληρωμή στην Πάτρα με τις δωρεάν συναυλίες στην ΚΝΕ

Λίγες ώρες μετά την συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη στην Πάτρα …άρχισαν τα όργανα στο facebook. Θυμίζουμε ότι η εν λόγω συναυλία είχε εξαρχής προκαλέσει σχόλια αφενός διότι εντασσόταν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου της Πάτρας για την ανεργία, αφετέρου διότι το κόστος της καλύφθηκε από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας. Συγκεκριμένα είχε ενταχθεί στην ενότητα «Ημέρες Σκαγιοπουλείου» του Διεθνούς Φεστιβάλ, παρότι πραγματοποιήθηκε στο Νότιο Πάρκο.

Συμβαίνει στα αλήθεια: Ο Δήμος της Πάτρας διοργανώνει γλέντι για την ανεργία με τον Γιώργο Μαργαρίτη!!!

Η συναυλία κόστισε 20.000 ευρώ που ήταν ο αρχικός προϋπολογισμός συν 3.000 ευρώ που ήταν η ρήτρα για την αναβολή λόγω καιρού, γεγονός που πολλοί χρήστες του facebook χαρακτήρισαν ως οξύμωρο, καθώς υπάρχουν πατρινοί μουσικοί και μουσικά σχήματα που είναι άνεργοι και θα μπορούσαν να είχαν προσκληθεί αντί του Γιώργου Μαργαρίτη. Επιπλέον πολλοί μουσικοί θα είχαν δεχθεί να εμφανιστούν δωρεάν καθώς ο σκοπός (η ανεργία) ήταν ειδικός.

Η αλήθεια είναι ότι η Δημοτική Αρχή ήθελε ένα ηχηρό όνομα προκειμένου να κλείσει επιτυχώς τις εκδηλώσεις για την ανεργία καθώς όπως προμηνυόταν, και τελικά συνέβη, οι πορείες δεν τραβούσαν κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις δύο πορείες με τις οποίες κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις κατά της ανεργίας η συμμετοχή ήταν μικρή, μικρότερη του αναμενόμενου.

Τελικά ήρθε ο Μαργαρίτης στο Νότιο Πάρκο, η συναυλία είχε την αναμενόμενη απήχηση (όχι βέβαια όση είχαν οι δωρεάν συναυλίες Ρέμου και Ρουβά επί δημαρχίας Ανδρέα Φούρα που ειδικά στην πρώτη κυριολεκτικά βούλιαξε η πλαζ), ωστόσο τα σχόλια στο facebook αναζωπυρώθηκαν.

Αφορμή αυτή τη φορά ήταν το γεγονός ότι ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι στενός συνεργάτης του ΚΚΕ στις συναυλίες της ΚΝΕ. Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο το 2015 είχε συμμετάσχει στο 41ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Πάτρα, παρουσία του δημάρχου Κώστα Πελτίδη και της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνας Γεροπαναγιώτη, όσο και στο 43ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Λάρισα.

Σε ανάρτηση του, επίσης στο facebook, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γκοτσόπουλος επισημαίνει: «Κάθε χρόνο, ο Γιώργος Μαργαρίτης, δίνει δωρεάν συναυλία στα φεστιβάλ της ΚΝΕ ανά την Ελλάδα (δείτε τις φωτό). Χθες ήρθε στην πόλη μας να πληρωθεί για τις ...δωρεάν αυτές υπηρεσίες του! Χορηγοί στα φεστιβάλ της ΚΝΕ οι Πατρινοί!
Τι δεν καταλαβαίνεις;;;», επισυνάπτοντας μάλιστα σχετικά δημοσιεύματα από τις συναυλίες της ΚΝΕ.

Εάν πάντως ισχύει ότι οι εμφανίσεις του στο πλαίσιο της ΚΝΕ είναι αφιλοκερδώς εγείρεται μείζον ζήτημα καθώς πέραν όλων των άλλων δημιουργούνται εύλογες απορίες όπως γιατί δεν ήρθε και στην συναυλία του Δήμου για την ανεργία δωρεάν, αφού μάλιστα το θέμα είναι τόσο ειδικό και η συναυλία δωρεάν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Αντ’ αυτού πληρώνονται και ρήτρες 3.000 εξαιτίας της αναβολής ημερομηνίας λόγω του καιρού.

Πάτρα: Λαϊκό γλέντι με τον Γιώργο Μαργαρίτη στο Νότιο Πάρκο- Η ομιλία του Δημάρχου- ΦΩΤΟ

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις