Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εκπαίδευση και δημιουργική απασχόληση στο 24ο δημοτικό σχολείο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Εκπαίδευση και δημιουργική απασχόληση στ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Με πολλές δράσεις τέλειωσε η χρονιά

Με μια σειρά εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε η σχολική περίοδος για τα μικρά παιδιά, αλλά και τους δασκάλους τους, του 24ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών (που εδρεύει στην Ανθείας).

Καταρχήν συμμετείχε στο θεατρικό - παιδαγωγικό πρόγραμμα «349’ ακόμα» που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του ομώνυμου Δικτύου Αγωγής Υγείας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την θεατρική ομάδα Παιθέα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Στ’ τάξη του Σχολείου συμμετείχε στην τελική εκδήλωση του προγράμματος που έγινε στο Συνεδριακό Κέντρου του ΤΕΙ, με κεντρικό θέμα τον σχολικό εκφοβισμό (μπούλινγκ), συνοδεία των δασκάλων τους Νίκου Χαϊκάλη, Νίκου Κορφιάτη και της Μαρίας Αλεξανδροπούλου.

Παράλληλα, στις 11/6 έγινε η τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς με διάφορα δρώμενα που αφορούσαν στην διατροφή, στο συναίσθημα, στο ίντερνετ, ενώ ακολούθησε έκθεση έργων ζωγραφικής, με τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Τέλος οι μικροί μαθητές επιδόθηκαν και σε γκράφιτι καθώς ζωγράφισαν τοίχο του σχολείου τους, με τις συμβουλές της δασκάλας εικαστικών Αγγελικής Παπαμιχαήλ.

Η διευθύντρια του σχολείου, Ευανθία Πεσματζόγλου, ο υποδιευθυντής, Παναγιώτης Γκοτσόπουλος και όλοι οι δάσκαλοι, εύχονται καλή συνέχεια στα παιδιά της Στ’ που θα πάνε στο Γυμνάσιο και ανανεώνουν το ραντεβού τους με τα παιδιά των υπολοίπων τάξεων για τον Σεπτέμβρη!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight