Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Έγινε το τηλεφώνημα Τσίπρα-Ζάεφ για το Σκοπιανό - Σε καλό κλίμα η συζήτηση - Έκτακτη συνέντευξη από τον Πάνο Καμμένο

Έγινε το τηλεφώνημα Τσίπρα-Ζάεφ για το Σ...

Αύριο το πρωί νέα επικοινωνία μεταξύ των πρωθυπουργών

Έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού των Σκοπίων Ζάεφ προς τον Έλληνα ομόλογό του Αλέξη Τσίπρα. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ αύριο το πρωί θα υπάρξει νέα τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών.

Το τηλεφώνημα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έγινε στις 3 το μεσημέρι και όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, διήρκησε περίπου μια ώρα και έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Οι ίδιες πηγές ανάφεραν ότι θα πραγματοποιηθεί νέα τηλεφωνική επικοινωνία των δυο πρωθυπουργών αύριο το πρωί.

Όπως όλα δείχνουν βρέθηκε λύση, μετά από δεκαετίες, στο ονοματολογικό της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

 

Ν. Κοτζιάς: Σήμερα κάναμε το αποφασιστικό βήμα με την πλευρά της ΠΓΔΜ

 

Έκτακτη συνέντευξη από τον Πάνο Καμμένο

Αργά το απόγευμα και μετά το τηλεφώνημα μεταξύ Τσίπρα – Ζάεφ, έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα δώσει αύριο στις 11 το πρωί έκτακτη συνέντευξη τύπου στα γραφεία των ΑΝΕΛ, στη Λεωφ. Συγγρού. Δεν έχει διευκρινιστεί το περιεχόμενο.

Όπως έχει διαμηνύσει ο Πάνος Καμμένος, οι ΑΝΕΛ δεν θα δεχθούν λύση που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία».   Η έκτακτη συνέντευξη Τύπου, δείχνει ότι έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις - κάποιοι εκτιμούν πως ίσως αύριο μας περιμένουν εκπλήξεις

Πρώτη ενημέρωση: 17.03

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις