Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, προς έκπληξη πολλών, αποχώρησε από το Survivor -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, προς έκπληξη πο...

Παρέμειναν οι Ροδάνθη Καπαρού και Εύη Σαλταφερίδου

Στις 00.45 τα ξημερώματα της Παρασκευής 1/6/2018 ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης ποιος παίκτης από τους Μαχητές που ήσαν υποψήφιοι προς αποχώρηση, επελέγη από τον κόσμο για να φύγει και ομολογουμένως ήταν έκπληξη. Ο εντυπωσιακός Νάσος Παπαργυρόπουλος, 32 ετών, γιος του γνωστού επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου, τελικά δεν κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι επιβίωσης Survivor 2018 και ψηφίστηκε από τον κόσμο για να φύγει.

Αυτή ήταν συνολικά η 6η φορά που ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. Έτσι ο ψηλός και ρωμαλέος Νάσος αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2 καθώς είδε τις συνυποψήφιες του προς αποχώρηση Ροδάνθη Καπαρού και Εύη Σαλταφερίδου να παραμένουν αφού συγκέντρωσαν μικρότερο ποσοστό αρνητικών ψήφων. Βέβαια με την πιτσιρίκα, φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ Ροδάνθη Καπαρού, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι παρότι είναι η πιο αδύναμη παίκτρια συνολικά αυτή τη στιγμή απ’ όσους είναι στο ριάλιτι, ο κόσμος δεν την διώχνει και την κρατά στο παιχνίδι.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι ηθοποιός, με σπουδές στο Εθνικό θέατρο αλλά και στο UCLA στις ΗΠΑ. Είχε εντυπωσιάσει στην παράσταση «The Rocky Horrror Picture show» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου όπου έπαιξε πλάι στη Νάντια Μπουλέ ενώ τον περασμένο χειμώνα τον είδαμε και στην κινηματογραφική ταινία «Success story» του Νίκου Περάκη πλάι στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Στην ψηφοφορία που ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, ξημερώματα Παρασκευής, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος που είχε μία εντυπωσιακή εξέλιξη στο παιχνίδι κι ας είχε τραυματιστεί κάποια στιγμή και έπαιζε αφού πρώτα οι γιατροί του έκαναν παυσίπονες ενέσεις, έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο. Ο κόσμος είχε στηρίξει πέντε φορές τον Νάσο Παπαργυρόπουλο στις υποψηφιότητες που είχε προς αποχώρηση, ωστόσο, η έκτη έμελλε να είναι η… φαρμακερή.

«Είμαι ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ. Είχα ψηφιστεί πάρα πολλές φορές και αυτό μου έδειξε τη συμπάθεια του κοινού. Φεύγω με χαμόγελο, πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Για μένα, όπως είχα πει, ήταν το ταξίδι που είχε σημασία και όχι τόσο ο προορισμός. Ομολογώ ότι όταν μπήκα δεν περίμενα να φτάσω τόσο μακριά και για τις δυσκολίες, αλλά και αγωνιστικά. Έχουν μείνει πάρα πολύ δυνατά παιδιά μέσα και φαίνεται η αξία τους», είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος που τη στιγμή της αποχώρησης αγκαλιάστηκε όχι μόνο από την ομάδα των Μαχητών αλλά και από τα παιδιά της ομάδας των Διασήμων όπως η Κατερίνα Δαλάκα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight