Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με ποντιακή λύρα το τελευταίο αντίο στον Χάρρυ Κλυνν - Παρών και ο Πρωθυπουργός - BINTEO & ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

Με ποντιακή λύρα το τελευταίο αντίο στον...

Στην Καλαμαριά η κηδεία του

Σε κλίμα συγκίνησης έγινε το μεσημέρι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Καλαμαριά, η κηδεία του Βασίλη Τριανταφυλλίδη, που πέρασε πλέον στην ιστορία ως Χάρρυ Κλυνν.

Η σορός του βγήκε από τον Ιερό Ναό, συνοδεία ποντιακής λύρας , ενώ ο κόσμος χειροκροτούσε συγκινημένος και φώναζε «αθάνατος» .

 

Εκατοντάδες άνθρωποι κατέκλυσαν τον Μητροπολιτικό Ναό της Καλαμαριάς για να πούν το τελευταίο «αντίο» στον αξέχαστο καλλιτέχνη. Το «παρών» έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι της πολιτικής και φορέων της πόλης. Καταχειροκροτούμενος έφτασε στον Ιερό Ναό ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Έντονη ήταν η παρουσία του ποντιακού στοιχείου. Εκεί βρισκόταν, για το τελευταίο αντίο, ομάδα Ποντίων με παραδοσιακή φορεσιά.

Την ίδια στιγμή δεκάδες στεφάνια έφταναν στον Ιερό Ναό ξεχωρίζοντας, αυτά του πρωθυπουργού, γνωστών καλλιτεχνών όπως του Γιάννη Πάριου αλλά και από πολλούς αθλητικούς παράγοντες καθώς ο Χάρρυ Κλυνν ως γνωστόν είχε ασχοληθεί για χρόνια ενεργά με την ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ανάμεσα στους παριστάμενους και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Μάρκος Σεφερλής , η Χάρις Αλεξίου

Η κηδεία του Χάρρυ Κλυνν γίνεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη. Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος κατέφθασε πλήθος κόσμου, για να αποτίσει φόρο τιμής στον Βασίλη Τριανταφυλλίδη που έγινε γνωστός ως Χάρρυ Κλυνν. Η σορός του έφτασε λίγο μετά τις 10.00.

Εμφατική η παρουσία του ποντιακού στοιχείου. Ομάδα Ποντίων πλαισιώνει με παραδοσιακή φορεσιά. Την ίδια στιγμή δεκάδες στεφάνια που έφτασαν στον Ιερό Ναό ξεχωρίζουν, αυτά του πρωθυπουργού, γνωστών καλλιτεχνών όπως του Γιάννη Πάριου αλλά και από πολλούς αθλητικούς παράγοντες καθώς ο Χάρρυ Κλυνν ως γνωστόν είχε ασχοληθεί για χρόνια ενεργά με την ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία για τον Χάρρυ Κλυνν στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Καλαμαριά, παρέστη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας, Χριστόφορο Βερναρδάκη και την επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου,

Ο κ. Τσίπρας μετέβη στην Καλαμαριά μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στο δημαρχείο.

 

ΑΠΕ - ΜΠΕ newsit

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Λίγο μετά τις 11.00 έφθασε συντετριμμένη στην εκκλησία η επί 55 χρόνια σύντροφός του Χαρίκλεια με τη κόρη τους Κορίνα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight