Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Πατρινή Έλλη Τρίγγου στο πλευρό του Αιγιώτη Βασίλη Χαραλαμπόπουλου! ΦΩΤΟ

H Πατρινή Έλλη Τρίγγου στο πλευρό του Αι...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Γίνεται... "Ερωτευμένος Σαίξπηρ"

Με τον Αιγιώτη ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο θα συνεργαστεί η Πατρινή Έλλη Τρίγγου. Τους δύο ηθοποιούς θα τους δούμε μαζί στον "Ερωτευμένο Σαίξπηρ" που θα σκηνοθετήσει ο Γιάννης Κακλέας.

Από τον Οκτώβριο στον "Ελληνικό Κόσμο"

 

Η παράσταση που έσπασε ταμεία στο Λονδίνο, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον ρόλο του Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα! Από τον Οκτώβριο στο "ΘΕΑΤΡΟΝ" του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".
Ερωτευμένος Σαίξπηρ (Shakespeare in Love*). Μια ιστορία αγάπης αφιερωμένη σε αυτόν που έγραψε τη διασημότερη ιστορία αγάπης όλων των εποχών...
Ο Γιάννης Κακλέας σκηνοθετεί μία φανταστική ιστορία από τη ζωή του Γουίλιαμ Σαίξπηρ, τον ρόλο του οποίου αναλαμβάνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, σε μία ακόμη εμπνευσμένη σύμπραξη του ευρηματικού σκηνοθέτη με τον άξιο ηθοποιό.
Η παράσταση βασίζεται στην οσκαρική ταινία του 1998, "Shakespeare in love" της οποίας το σενάριο υπογράφουν οι Marc Norman και Tom Stoppard.
Διασκευασμένη για το θέατρο με το αριστουργηματικό κείμενο του Lee Hall και μουσική από τον Paddy Cunneen, η παράσταση παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μία συμπαραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και της People Entertainment Group, στο "ΘΕΑΤΡΟΝ" του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος", τον Οκτώβριο.
Στην ελισαβετιανή Αγγλία, ο νεαρός συγγραφέας Γουίλιαμ Σαίξπηρ αναζητά απεγνωσμένα μια μούσα που θα τον εμπνεύσει να γράψει το νέο του θεατρικό έργο που ζητούν επίμονα οι πάτρωνές του. Τη βρίσκει στο πρόσωπο της πανέξυπνης Βιόλας, μιας νεαρής θαυμάστριας που λατρεύει τη δουλειά του νεαρού ποιητή Σαίξπηρ και λαχταρά να γίνει ηθοποιός, παρ' ότι την εποχή εκείνη η υποκριτική αποτελούσε αυστηρά ανδρικό προνόμιο και οι γυναίκες απαγορευόταν να ανέβουν στη σκηνή. Έτσι, η Βιόλα μεταμφιέζεται σε άνδρα προκειμένου να συμμετάσχει στη νέα παράσταση. Μία τρυφερή και μοναδική ιστορία αγάπης αναπτύσσεται μεταξύ του Σαίξπηρ και της νεαρής κοπέλας, μία ιστορία που θα εμπνεύσει τον σπουδαίο δραματουργό να γράψει ένα από τα μεγαλύτερα θεατρικά κείμενα όλων των εποχών, το "Ρωμαίος και Ιουλιέτα".

Η παράσταση που έσπασε ταμεία στο Λονδίνο, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα ανέβει τον Οκτώβριο στο "ΘΕΑΤΡΟΝ" του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος". Πρόκειται για ιστορία αγάπης αφιερωμένη σε αυτόν που έγραψε τη διασημότερη ιστορία αγάπης όλων των εποχών...

H φωτογραφία στο instagram

 

Μία φανταστική ιστορία από τη ζωή του Γουίλιαμ Σαίξπηρ ενώ η παράσταση βασίζεται στην οσκαρική ταινία του 1998, "Shakespeare in love" της οποίας το σενάριο υπογράφουν οι Marc Norman και Tom Stoppard.

Η υπόθεση του έργου

Στην ελισαβετιανή Αγγλία, ο νεαρός συγγραφέας Γουίλιαμ Σαίξπηρ αναζητά απεγνωσμένα μια μούσα που θα τον εμπνεύσει να γράψει το νέο του θεατρικό έργο που ζητούν επίμονα οι πάτρωνές του.

Τη βρίσκει στο πρόσωπο της πανέξυπνης Βιόλας, μιας νεαρής θαυμάστριας που λατρεύει τη δουλειά του νεαρού ποιητή Σαίξπηρ και λαχταρά να γίνει ηθοποιός, παρ' ότι την εποχή εκείνη η υποκριτική αποτελούσε αυστηρά ανδρικό προνόμιο και οι γυναίκες απαγορευόταν να ανέβουν στη σκηνή. Έτσι, η Βιόλα μεταμφιέζεται σε άνδρα προκειμένου να συμμετάσχει στη νέα παράσταση.

Μία τρυφερή και μοναδική ιστορία αγάπης αναπτύσσεται μεταξύ του Σαίξπηρ και της νεαρής κοπέλας, μία ιστορία που θα εμπνεύσει τον σπουδαίο δραματουργό να γράψει ένα από τα μεγαλύτερα θεατρικά κείμενα όλων των εποχών, το "Ρωμαίος και Ιουλιέτα".

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μοιράστηκε στο instagram την παρακάτω φωτογραφία.

 

#ερωτευμενος_σαιξπηρ #χαραλαμποπουλοςβασιλης #τριγγουελλη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Charalampopoulos A (@charalampopoulos_vasilis) στις 24 Μάι, 2018 στις 6:13 πμ PDT

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight