Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βάρδα: Κηδεύεται την ημέρα της γιορτής του ο 26χρονος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος

Βάρδα: Κηδεύεται την ημέρα της γιορτής τ...

Σκοτώθηκε σε τροχαίο

Η Βάρδα πενθεί. Η είδηση του θανάτου του 26χρονου Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου μετά από τροχαίο που έγινε Φθιώτιδα με νταλίκα, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, είναι το θλιβερό θέμα συζήτησης των κατοίκων της Βάρδας και όχι μόνο.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος του Χρήστου και της Φωτεινής το γένος Πασσά από την Βάρδα Ηλείας, με καταγωγή της μητέρα του από τα Σπάτα Αχαΐας, πριν από μέρες είχε χάσει πριν από μέρες τον  παππού του Νικόλαο Πασσά. Σήμερα αντί να γιορτάζει ταξιδεύει για τα ουράνια. Αντί για Χρόνια Πολλά, Καλό παράδεισο.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα και ώρα 6:00 μ.μ. από τον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Βάρδας Ηλείας

Συλλυπητήρια από τον δήμαρχο

Ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: « Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα τον αναπάντεχο θάνατο του Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος τοσο ξαφνικά και άδικα ειναι δύσκολο  να βρεθούν λόγια.Ο Κωνσταντίνος  Γιαννόπουλος ηταν ιδιαίτερα αγαπητός και ξεχώριζε για το ήθος, τη ζωντάνια, την ειλικρίνεια και την εργατικότητα του. Είχα την τιμη να είναι υποψηφιος  με την  παράταξη μου στις τελευταίες ελλογες  και εκτίμησα τον χαρακτήρα του και την διάθεσή του να προσφέρει στον τόπο του. Εκ μέρους ολης της παραταξης εκφράζω ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις