Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λιμενικοί: "Στο Λιμάνι της Πάτρας ήρθε η άνοιξη έστω και με καθυστέρηση δυο μηνών"

Λιμενικοί: "Στο Λιμάνι της Πάτρας ή...

Ανακοίνωση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αχαΐας - Αιτωλοακαρνανίας - Φωκίδας

Την ικανοποίησή της για την απομάκρυνση των μεταναστών από την παραλιακή της Πάτρας εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Λιμενικών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Φωκίδας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ

 

"Μετά από μια ψυχοφθόρα περίοδο που διήρκεσε περίπου δέκα μήνες τόσο για το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος στο Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ όσο και εν γένει για το Λιμάνι της Πάτρας μπορούμε να πούμε πλέον με χαρά ότι στο Λιμάνι της Πάτρας ήρθε η άνοιξη έστω και με καθυστέρηση δυο μηνών.

Η συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας την 15/05/18 όπου είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση όλων των μεταναστών που διέμεναν στα εγκαταλελειμμένα εργοστάσια της «ΑΒΕΞ» και του «ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ» και την μεταφορά τους εκτός Πάτρας, μας χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί αυτό ήταν πάγιο αίτημα της Ένωσής μας από τότε που εντάθηκε το φαινόμενο.

Η Ένωσή μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα έδωσε υπέρ πάντων αγώνα με παρουσία σε κανάλια τοπικής και πανελλήνιας εμβέλειας,με συνεντεύξεις σε τοπικές και πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδες,με «πύρινες» ανακοινώσεις, με αποστολή εξωδίκου σε αυτούς που επιχείρησαν να κατηγορήσουν τους συναδέλφους μας προκειμένου να μετακυλήσουν το πρόβλημα, με συμπαράσταση στους συναδέλφους που τραυματίστηκαν στην «μάχη»,με συμμετοχή σε συσκέψεις και τέλος με παράσταση διαμαρτυρίας στο πλευρό των κατοίκων.

Σήμερα αισθανόμαστε δικαιωμένοι που απέδωσε όλη αυτή η προσπάθεια μας, εισακούστηκε η φωνή αγωνίας μας και εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου οι συνάδελφοι ,οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο Λιμάνι της Πάτρας,οι επιβάτες και όλη η πόλη της Πάτρας θα απολαύσει επιτέλους ένα σύγχρονο και μοντέρνο ευρωπαϊκό Λιμάνι.

Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να εφησυχάσουμε, το ότι έφυγαν δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να ξαναέρθουν".

 

Για το Δ.Σ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΚΩΣΤΑΚΗΣ Μιχαήλ                                       ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις