Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ την ντροπιάζει κάθε μέρα! Ο πατέρας της δεν θα πάει στο γάμο μετά το παπαράτσι σκάνδαλο

Η οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ την ντροπι...

Η στάση που κρατάει το παλάτι

Σε δύσκολη θέση εξαιτίας της οικογένειας της έρχεται συνεχώς η Μέγκαν Μάρκλ, λίγα εικοσιτετράωρα πριν το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι. Μετά την ανοιχτή επιστολή που έστειλε ο ετεροθαλής αδελφός στον μέλλοντα σύζυγό για να ακυρώσει το γάμο ήρθαν οι στημένες φωτογραφίες του πατέρα της.

Χαμός με τις στημένες παπαράτσι φωτογραφίες του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ

Οι στημένες φωτογραφίες και η καρδιακή προσβολή

 

Αποκαλύφθηκε από την dailymail πως συνεργάστηκε με κάποιον παπαράτσι ο οποίος του τράβηξε κάποιες φρωτογραφίες την ώρα που υποτίθεται ότι -ανυποψίαστος -προετοιμαζόταν για το γάμο της κόρης του.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως υπέστη καρδιακή προσβολή πριν από έξι ημέρες. Οπως υποστήριξε δεν θέλει να ενοχλήσει την κόρη του και τη βασιλική οικογένεια αυτή τη μεγάλη ημέραΟ Τόμας Μαρκλ δήλωσε πως η υγεία του πηγαίνει αρκετά καλά μετά το πρόβλημα υγείας που πέρασε.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, η αποκάλυψη για την καρδιακή προσβολή, που ισχυρίζεται πως υπέστη, ήρθε λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας πως «έστησε» φωτογραφίες να τον παρουσιάζουν να προετοιμάζεται για τον γάμο.

Σύμφωνα με όσα λέγονται τις τελευταίες ώρες ο πατέρας της Μέγκαν δε θα παρευρεθεί τελικά στο γάμο ενώ το παλάτι δε θέλησε να κάνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

 

 



Με πληροφορίες στο dailymail

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight