Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ν. Σμύρνη: «Εγώ την σκότωσα, πριν από τρεις ημέρες» - 38 μαχαιριές έριξε στη μητέρα του - BINTEO

Ν. Σμύρνη: «Εγώ την σκότωσα, πριν από τρ...

Η ανθρωποκτονία αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ

Ο θάνατος της 64χρονης στη Νέα Σμύρνη επήλθε από τις πολλαπλές μαχαιριές που της κατάφερε ο 38χρονος γιος της, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.

Η ανθρωποκτονία αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ όταν ένοικοι της πολυκατοικίας, επί της οδού Ιωνίας 11, ενημέρωσαν την αστυνομία για την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα όπου διέμεναν η άτυχη γυναίκα με τον γιο της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι, επειδή η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη, κάλεσαν κλειδαρά. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα, αντίκρισαν νεκρή την 64χρονη και δίπλα της τον γιο της ο οποίος δεν αντέδρασε όταν είδε τους αστυνομικούς. «Εγώ την σκότωσα, πριν από τρεις ημέρες», τους είπε απλώς. Ο δράστης πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

ΑΠΕ -ΜΠΕ

Ο 38χρονος σπούδαζε μεταφραστής στο Πολιτικό της Νομικής. Είχε διακόψει όμως τις σπουδές του. Και αυτό, όπως είπε στην πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς, ήταν μια μόνιμη πηγή έντασης με τη μητέρα του. Εκείνη, υποστήριξε, τον πίεζε να τελειώσει τις σπουδές του και να πάρει το πτυχίο του.

Είπε στους αστυνομικούς πως τη σκότωσε στο κρεβάτι της. Και μετά, μετέφερε το άψυχο κορμί της στην καρέκλα όπου τη βρήκαν νεκρή. «Η μητέρα μου είχε μπλέξει με Μασονικές Στοές. Εκείνοι της είπαν να μου ρίχνει φάρμακα στο φαγητό για να ελέγξουν το μυαλό μου με στόχο να επιστρέψω στη σχολή», έχει πει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

 

Ο θύτης έχει κι έναν αδερφό όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος όπου έμενε ο 38χρονος και η άτυχη γυναίκα. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν ο αδερφός του δράστη έμενε μαζί τους. Η οικογένεια είχε μετακομίσει στο διαμέρισμα της οδού Ιωνίας 11 πριν από σχεδόν έναν χρόνο.

«Εγώ μόνο τη γυναίκα ήξερα. Καλός άνθρωπος» είπε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος όταν το πρωί της Παρασκευής (11.05.2018) βρέθηκε στον τόπο της οικογενειακής τραγωδίας. Όπως είπε, έμαθε για το έγκλημα από την τηλεόραση. «Πήγε το μυαλό μου λόγω των ηλικιών», τόνισε.

 

πηγές ΑΠΕ - ΜΠΕ /newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις