Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο αεροπλάνο για Λισαβόνα για χάρη της αγαπημένης του Ελένης Φουρέιρα ο ποδοσφαιριστής Αλμπέρτο Μποτία

Στο αεροπλάνο για Λισαβόνα για χάρη της ...

Έβγαλε selfie λίγο πριν πετάξει, μαζί και με τον Κύπριο δημοσιογράφο Τάσο Τρύφωνος

Πλέον η σχέση τους είναι φανερή και δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται. Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα που εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο στην Eurovision με το χορευτικό κομμάτι «Fuego» και τον γοητευτικό αμυντικό παίκτη του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Μποτία.

Όπως αναφέρει το star.gr, μέσα από τα social media, αποκαλύφθηκε ότι ο Αλμπέρτο Μποτία έχει ήδη μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Λισαβόνα της Πορτογαλίας, προκειμένου να είναι εκεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, που θα γίνει Τρίτη 8/5/2018 και να στηρίξει το κορίτσι του, που δεν είναι άλλο από την Ελένη Φουρέιρα.

Ο Μποτία θα την υποστηρίξει με τον δικό του τρόπο την προσπάθειά της στην Eurovision την ώρα που τα προγνωστικά την θέλουν να περνά κατευθείαν στον τελικό του Σαββάτου και να κατακτά την τέταρτη θέση, τραγουδώντας το «Fuego – Φωτιά».

Όσο για την εν λόγω φωτογραφία, την ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Τάσος Τρύφωνος με τον οποίο βρέθηκαν στο αεροδρόμιο. Ο Τάσος Τρύφωνος που έκανε και μία εκτενή συνέντευξη με την Ελένη Φουρέιρα που μεταδόθηκε στο ΡΙΚ την Κυριακή 6/5, έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram το εξής σχόλιο, “Ήρθαν και οι ενισχύσεις”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight