Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έκθεση φωτογραφίας, συναυλία και προβολές μικρού μήκους στο Science Festival

Πάτρα: Έκθεση φωτογραφίας, συναυλία και ...

Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 6/5/2018

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo», συνδιοργανώνουν για 2η χρονιά στην Πάτρα, το Φεστιβάλ Επιστήμης Patras Science Festival, το οποίο ξεκίνησε την Τετάρτη 2 Μαΐου στο Royal Theater – παλιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων και θα διαρκέσει έως και τις 6 Μαΐου 2018.

Με θέμα «Ζήσε τη Χαρά της Επιστήμης», το Φεστιβάλ στοχεύει να αναδείξει, με εύληπτο τρόπο, τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της επιστήμης, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, και να επικοινωνήσει τη σημασία της επιστήμης στο ευρύ κοινό.

Το «Patras Science Festival» θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Παρ. Αριστοτέλους 18, Περιβόλα) στην Πάτρα και σε επιλεγμένους χώρους στο κέντρο της πόλης, δημιουργώντας έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ επιστήμης και κοινού.

Μαζί, για αυτή τη γιορτή της επιστήμης συμμετέχουν και οι Πολιτιστικές Ομάδες του ΕΑΠ διοργανώνοντας παράλληλες δράσεις και συγκεκριμένα:

Έκθεση Φωτογραφίας από την Ομάδα Φωτογραφίας του ΕΑΠ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

  • Προβολές ταινιών μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ στην Εξ Αποστάσεως Βιβλιοθήκη του ΕΑΠ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
  • Συναυλία στις εγκαταστάσεις του ΕΑΠ στην Περιβόλα με τους Black Humor «Ροκ 1968 – 2018» το Σάββατο 5 Μαΐου και ώρα 19:00.
  • Ημερίδα «Ρητορική και Μουσική \ Γλώσσα και Τέχνη», την Κυριακή 6 Μαΐου στις 10:00 στις εγκαταστάσεις της Εξ Αποστάσεως Βιβλιοθήκης του ΕΑΠ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Η είσοδος σε όλους τους χώρους και τις δράσεις του Φεστιβάλ είναι ελεύθερη για το κοινό.

*Το «Patras Science Festival» διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo» και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας σε συνεργασία με πλήθος ακαδημαϊκών, ερευνητικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών.

Διαβάστε ακόμα:

Ο κορυφαίος πατρινός καθηγητής κλινικής ιατρικής - βιοχημείας Γ. Χρούσος, εξηγεί τί προκαλεί στρες στον οργανισμό μας

Πρεμιέρα για το 2ο «Patras Science Festival»- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις